Benim suçum değil @denizz19'un gevezeliği tavan yaptı bu hafta. Haftaya geçeriz yine.
Geveze olmak da çok iyi bir şey sayılmaz adın çıkıyor sonra @xemrexxx gibi. Sana tavsiyem daha çok insanla tanışıp kaynaşmaya bak ve farklı konulara da yorum yapmaya çalış. Ve en önemlisi biraz daha aktif ol tabii ki.Hadi yaa ) bi ben geveze olamadım ne yapsam olmuyor takıldım 150 barajına geçemedim bir türlü
seni karadayıya kaynak yapıcam öyle kalıcan .ssGeveze olmak da çok iyi bir şey sayılmaz adın çıkıyor sonra @xemrexxx gibi. Sana tavsiyem daha çok insanla tanışıp kaynaşmaya bak ve farklı konulara da yorum yapmaya çalış. Ve en önemlisi biraz daha aktif ol tabii ki.
Geveze olmak da çok iyi bir şey sayılmaz adın çıkıyor sonra @xemrexxx gibi. Sana tavsiyem daha çok insanla tanışıp kaynaşmaya bak ve farklı konulara da yorum yapmaya çalış. Ve en önemlisi biraz daha aktif ol tabii ki.
Karadayı kesmez beni Küçük Gelin isterim.seni karadayıya kaynak yapıcam öyle kalıcan .ss
Alışırsın alışırsın ben de 5-6 aydır forumdayım ve çabuk uyum sağladım mesela. Ee 150'li mesajlarda kalmak istemiyorsan girecen foruma bir zahmet.Nasıll aktif olayım gezmekten kendimi alamıyorum anca yeni geldim bu saatte sabahtan beri...
Yinede tebrikler herkese başarılılar benden daha düşüklerde de varmış en azından ..daha alışamadık alışırsak iyi gidicez....
Ben geveze degilim sadece kalbimin soyleyemediklerini dilim soyluyorBenim suçum değil @denizz19'un gevezeliği tavan yaptı bu hafta. Haftaya geçeriz yine.
Bekliyorz İnşAllah.Ocak'ta ben de yükselicem onlarla beraber.
@Yakamoz-Asi listede gerilemiş,onsuz forumun tadı tuzu yok.