16-22 Aralık 2013 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Hadi yaa :)) bi ben geveze olamadım :Fne yapsam olmuyor takıldım 150 barajına geçemedim bir türlü
Geveze olmak da çok iyi bir şey sayılmaz adın çıkıyor sonra @xemrexxx gibi. :A Sana tavsiyem daha çok insanla tanışıp kaynaşmaya bak ve farklı konulara da yorum yapmaya çalış. :) Ve en önemlisi biraz daha aktif ol tabii ki. :)

Geveze olmak da çok iyi bir şey sayılmaz adın çıkıyor sonra @xemrexxx gibi. :A Sana tavsiyem daha çok insanla tanışıp kaynaşmaya bak ve farklı konulara da yorum yapmaya çalış. :) Ve en önemlisi biraz daha aktif ol tabii ki. :)

Nasıll aktif olayım gezmekten kendimi alamıyorum anca yeni geldim bu saatte sabahtan beri... :D :D

Yinede tebrikler herkese başarılılar benden daha düşüklerde de varmış en azından ..daha alışamadık :D alışırsak iyi gidicez....

seni karadayıya kaynak yapıcam öyle kalıcan .ss
Karadayı kesmez beni Küçük Gelin isterim. :)

Nasıll aktif olayım gezmekten kendimi alamıyorum anca yeni geldim bu saatte sabahtan beri... :D :D

Yinede tebrikler herkese başarılılar benden daha düşüklerde de varmış en azından ..daha alışamadık :D alışırsak iyi gidicez....
Alışırsın alışırsın ben de 5-6 aydır forumdayım ve çabuk uyum sağladım mesela. :) Ee 150'li mesajlarda kalmak istemiyorsan girecen foruma bir zahmet. :D

Bu hafta mesaj sayım artmış.:Z

İlk 4 neysede 5.nin @sürgünüm olması şaşırttı Tebrikler.:D

@xBUGRAx anlıklar gidince sıralamada Show'un durumana dönmüş.:AAma artarsın.Anlıklara geri döndüğünde.

Asıl ben bu bu hafta başlıyorum,showumu başlatıyorum...hedef 600 mesaj bakalım ne olacak ...

@xemrexxx güç kaynağını söyle, bende içip yorulmadan coşayım :A

Kendi rekorumu kırıp, adeta harikalar yaratmışım. :d bana göre süper oranlar. :d