16 Şubat 2020 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Survivor sezonu iyi açtı, ABC1'de rekoru kırdık. :Z

SURVIVORTV811.5525.09
SURVIVORTV811.0326.69
SURVIVORTV813.2828.39

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: xemrexxx
Survivor sezonu iyi açtı, ABC1'de rekoru kırdık. :Z
SURVIVORTV811.5525.09
SURVIVORTV811.0326.69
SURVIVORTV813.2828.39
EQE6K2LU8AEt-9O.jpeg

Survivor 2016'da 13-14, 2018'de 12 küsür reytinglerle açılış yapmıştı. İlk bölümler her zaman çok yüksek oranlarla açılıs yapmıştır survivor zaten. 11 reyting rekor değil yani. Geçen sene bile 10 küsürle açıliş yapmıştı.
Geçen sene giriş/sonuç :kiki::A
6546B65B-E524-42C6-8F86-4B2B13C83A2F.jpeg

Hadi yine iyisiniz bu sene 3 reytingin altına düşmeyeceksiniz gibi duruyor :A

Survivor 2016'da 13-14, 2018'de 12 küsür reytinglerle açılış yapmıştı. İlk bölümler her zaman çok yüksek oranlarla açılıs yapmıştır survivor zaten. 11 reyting rekor değil yani. Geçen sene bile 10 küsürle açıliş yapmıştı.
Geçen sene giriş/sonuç :kiki::AEkli dosyayı görüntüle 75486
Hadi yine iyisiniz bu sene 3 reytingin altına düşmeyeceksiniz gibi duruyor :A
ABC1'de rekor dedim zaten. Yarışma 11-13 reyting alıyor ve sana düşük geliyorsa Survivor büyüksün. :F

Son düzenleme:
ABC1'de rekor dedim zaten. Yarışma 11-13 reyting alıyor ve sana düşük geliyorsa, Survivor büyüksün. :F
Yarışma 11-13 reyting almıyor. Sadece ilk bölümü o reytingleri alıyor. Bak bakalım bugün kaç reyting alıcak :) (ki bugün aldığı reyting pazartesi alacağı en yüksek reyting olacak, sonra git gide düşecek)

Yarışma 11-13 reyting almıyor. Sadece ilk bölümü o reytingleri alıyor. Bak bakalım bugün kaç reyting alıcak :) (ki bugün aldığı reyting pazartesi alacağı en yüksek reyting olacak, sonra git gide düşecek)
Bugünün konusunda bugünün reytingleri konuşulur genel olarak alacak demedim.

Son düzenleme:
Bunlar kendi rekorunu da bilmiyor sanırsam 😳
Aslında biliyorlar da sırf insanları kandırmak için yalan yanlış rekor yazıyorlar. Bilmesek inanıcaz :lol:Ekli dosyayı görüntüle 75491
Neyse dediğim gibi ilk bölûmden ziyade bugün alacağı reyting önemli. 3 diziden herhangi birini geçsin, helal olsun diyip tebrik edeceğim.
Arkadaşım iyi misin? Nal gibi ABC1 yazıyorum sana anlamamazlıktan geliyorsun.

Ben böyle olmadım çünkü halkımızın paçozluğu nedeniyle bekliyordum. :A Yaza doğru 3-4 alırken sevinirim. :A

Arkadaşım iyi misin? Nal gibi ABC1 yazıyorum sana anlamamazlıktan geliyorsun.
Anlamaz boşuna uğraşma. Kör olmuş aşırı fanlıktan. :)

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Dosi
Ayy ilk bölüm gazıyla almış. Önceki konuda dediğim gibi 1 aya kadar 4lü reytinglere düşer pazar dışında. :A
Sad but true gerçekler. :A

• Beğendim
Reactions: offensive