Hazem
Favori Üye
Survivor sezonu iyi açtı, ABC1'de rekoru kırdık.
SURVIVOR TV8 11.55 25.09
SURVIVOR TV8 11.03 26.69
SURVIVOR TV8 13.28 28.39
@Aserat @kerem @xBUGRAx ve @Ahmed böyle olmuş diyorlar şuraya @Tolstoyevski de uyarSurvivor sezonu iyi açtı, ABC1'de rekoru kırdık.
SURVIVOR TV8 11.55 25.09
SURVIVOR TV8 11.03 26.69
SURVIVOR TV8 13.28 28.39
@Aserat @kerem @xBUGRAx ve @Ahmed böyle olmuş diyorlar şuraya @Tolstoyevski de uyar
Ekli dosyayı görüntüle 75485
@xemrexxx @MasacRE @Sherlock @MEnes @Turkuazz @serhatt @DarkLegenD @The_Erinch
Zamanla reytingi iner, meraktan bakıldı, ben bile izlemek zorunda kaldım evde açtılar diye.Türkiye... yine şaşırtmadı...
Bende bu kadar yüksek beklemiyordum@Aserat @kerem @xBUGRAx ve @Ahmed böyle olmuş diyorlar şuraya @Tolstoyevski de uyar
Zamanla reytingi iner, meraktan bakıldı, ben bile izlemek zorunda kaldım evde açtılar diye.
Bu akşam neyseki Yasak Elma varda açılmaz bizde @alperuz
eski Survivor izleyicisiyim ama bu sene izlemek istemiyorum🙄
ABC1'de rekor dedim zaten. Yarışma 11-13 reyting alıyor ve sana düşük geliyorsa Survivor büyüksün.Survivor 2016'da 13-14, 2018'de 12 küsür reytinglerle açılış yapmıştı. İlk bölümler her zaman çok yüksek oranlarla açılıs yapmıştır survivor zaten. 11 reyting rekor değil yani. Geçen sene bile 10 küsürle açıliş yapmıştı.
Geçen sene giriş/sonuç Ekli dosyayı görüntüle 75486
Hadi yine iyisiniz bu sene 3 reytingin altına düşmeyeceksiniz gibi duruyor
Yarışma 11-13 reyting almıyor. Sadece ilk bölümü o reytingleri alıyor. Bak bakalım bugün kaç reyting alıcak (ki bugün aldığı reyting pazartesi alacağı en yüksek reyting olacak, sonra git gide düşecek)ABC1'de rekor dedim zaten. Yarışma 11-13 reyting alıyor ve sana düşük geliyorsa, Survivor büyüksün.
Survivor diziler arasından sadece zalim istanbul'u geçebilir.Yarışma 11-13 reyting almıyor. Sadece ilk bölümü o reytingleri alıyor. Bak bakalım bugün kaç reyting alıcak (ki bugün aldığı reyting pazartesi alacağı en yüksek reyting olacak, sonra git gide düşecek)
Bugünün konusunda bugünün reytingleri konuşulur genel olarak alacak demedim.Yarışma 11-13 reyting almıyor. Sadece ilk bölümü o reytingleri alıyor. Bak bakalım bugün kaç reyting alıcak (ki bugün aldığı reyting pazartesi alacağı en yüksek reyting olacak, sonra git gide düşecek)
Bunlar kendi rekorunu da bilmiyor sanırsam 😳
Arkadaşım iyi misin? Nal gibi ABC1 yazıyorum sana anlamamazlıktan geliyorsun.Bunlar kendi rekorunu da bilmiyor sanırsam 😳
Aslında biliyorlar da sırf insanları kandırmak için yalan yanlış rekor yazıyorlar. Bilmesek inanıcaz Ekli dosyayı görüntüle 75491
Neyse dediğim gibi ilk bölûmden ziyade bugün alacağı reyting önemli. 3 diziden herhangi birini geçsin, helal olsun diyip tebrik edeceğim.
Helal be, Endo ve Yıldız görse gurur duyardı seninleZamanla reytingi iner, meraktan bakıldı, ben bile izlemek zorunda kaldım evde açtılar diye.
Bu akşam neyseki Yasak Elma varda açılmaz bizde @alperuz
eski Survivor izleyicisiyim ama bu sene izlemek istemiyorum🙄
Ben böyle olmadım çünkü halkımızın paçozluğu nedeniyle bekliyordum. Yaza doğru 3-4 alırken sevinirim.@Aserat @kerem @xBUGRAx ve @Ahmed böyle olmuş diyorlar şuraya @Tolstoyevski de uyar
Anlamaz boşuna uğraşma. Kör olmuş aşırı fanlıktan.Arkadaşım iyi misin? Nal gibi ABC1 yazıyorum sana anlamamazlıktan geliyorsun.
Televizyonun dahi çocuğu helal olsun.@Aserat @kerem @xBUGRAx ve @Ahmed böyle olmuş diyorlar şuraya @Tolstoyevski de uyar