16 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Kim bilir ingilizceyi bile sökeriz

ortalık bitcson lı fakirmadırlı cümlelerle doluşur
) yönetimde tam englış bilen yok bir ozan var oda nerden tek tek karıştırsın cümleleri
hatta ingilizceye hakim olabilsek net olanları değil imalı argolar kullanırız ama nerde o günler
)

Zeytinlik anlıklara giremiyi.

Bak imalı inglizce dedin şimdi bi düşündüm yabancı dizilerde de pek yok tek tük diğerleri direkt fakırlı filan

Bak imalı inglizce dedin şimdi bi düşündüm yabancı dizilerde de pek yok tek tük diğerleri direkt fakırlı filan

demekki bizim insanlarımızdaki kelime hazinesi kimsede yok? cinaslarla kinayeli sözlerle küfür yerine geçebilen yüzlerce sözcüklerle zorlanmadan duygularımızı yasah olsa bile karşıya intikal ettirebilme yeteneğine sahibiz
) seviyorum dilimizi

Aynen türkçemiz bu konuda bayaa geniş. Bizim atasözlerimiz bile yeter

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 1.62
2) KANALD: 1.41
3) SHOW: 1.39

Zeytinlik girmiş listeye sonunda.
O Hayat Benim de gayet iyi gibi ama kanmamak lazım sbt'ye..

00:45 - 01:00 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 1.57
2) KANALD: 1.5
3) SHOW: 1.32

- guneşi beklerken bu reytingle kvak yerlerine baglar, tebrikler.
- YST de artik kedi kopek yerişiyor, ama hala izleniyor, zaten tv8 yayin yonetmeni gelecek sezonda olacak diye açikladi.
- o hayat benim kotu başlamiş, diziyi pazara koyanda kabahat. kuçuk gelin(total kadinlar) GB genç kitle, ne kadar seyirci kalir sana? ceren bozoglu oyunculuguna yazik oldu + lutfen işik sorunu çozulsun, sanki 90li kliplerdi.
- atv de haftasonu husrani kaçinci sezonunu kutluyor artik.
- show tv dizisi yeni bolumse beş vakte kadar kalmaz bu dizi biter.
- BBEB bence en iyi kazandiran formatladan biri, kanalD olumune yayinliyor 3saat, masrafinida çikariyor.
- kuçuk aga hukumeti devam, kaçinci tekrar hala izleyen var, en marak ettigim reytin siralamsi 4mart 2014 siralamasi.

O hayat benim ve aky hayal kirikligi yaratmislar