Sen izlemiyon sanki Medcezir'i.Senin o izlediğin AB dizisini Karagül 5 ile çarpar 70'e böler![]()
Sen izlemiyon sanki Medcezir'i.Senin o izlediğin AB dizisini Karagül 5 ile çarpar 70'e böler![]()
Kim bilir ingilizceyi bile sökeriz![]()
Bak imalı inglizce dedin şimdi bi düşündüm yabancı dizilerde de pek yok tek tük diğerleri direkt fakırlı filanortalık bitcson lı fakirmadırlı cümlelerle doluşur) yönetimde tam englış bilen yok bir ozan var oda nerden tek tek karıştırsın cümleleri
hatta ingilizceye hakim olabilsek net olanları değil imalı argolar kullanırız ama nerde o günler
)
Valla izlemiyorum Karagül başlayana kadar sevmesem de Yalan Dünya açık oluyorSen izlemiyon sanki Medcezir'i.![]()
Hadi hadi tekrarlarına bakıyorsundur.Valla izlemiyorum Karagül başlayana kadar sevmesem de Yalan Dünya açık oluyor![]()
Bak imalı inglizce dedin şimdi bi düşündüm yabancı dizilerde de pek yok tek tük diğerleri direkt fakırlı filan![]()
Aynen türkçemiz bu konuda bayaa geniş. Bizim atasözlerimiz bile yeterdemekki bizim insanlarımızdaki kelime hazinesi kimsede yok? cinaslarla kinayeli sözlerle küfür yerine geçebilen yüzlerce sözcüklerle zorlanmadan duygularımızı yasah olsa bile karşıya intikal ettirebilme yeteneğine sahibiz) seviyorum dilimizi
![]()
Cuma Yalan Dünyaya kaldı.![]()