16 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Kim bilir ingilizceyi bile sökeriz:A

ortalık bitcson lı fakirmadırlı cümlelerle doluşur :)) yönetimde tam englış bilen yok bir ozan var oda nerden tek tek karıştırsın cümleleri :) hatta ingilizceye hakim olabilsek net olanları değil imalı argolar kullanırız ama nerde o günler :))

ortalık bitcson lı fakirmadırlı cümlelerle doluşur :)) yönetimde tam englış bilen yok bir ozan var oda nerden tek tek karıştırsın cümleleri :) hatta ingilizceye hakim olabilsek net olanları değil imalı argolar kullanırız ama nerde o günler :))
Bak imalı inglizce dedin şimdi bi düşündüm yabancı dizilerde de pek yok tek tük diğerleri direkt fakırlı filan:X

Bak imalı inglizce dedin şimdi bi düşündüm yabancı dizilerde de pek yok tek tük diğerleri direkt fakırlı filan:X

demekki bizim insanlarımızdaki kelime hazinesi kimsede yok? cinaslarla kinayeli sözlerle küfür yerine geçebilen yüzlerce sözcüklerle zorlanmadan duygularımızı yasah olsa bile karşıya intikal ettirebilme yeteneğine sahibiz :)) seviyorum dilimizi :)

demekki bizim insanlarımızdaki kelime hazinesi kimsede yok? cinaslarla kinayeli sözlerle küfür yerine geçebilen yüzlerce sözcüklerle zorlanmadan duygularımızı yasah olsa bile karşıya intikal ettirebilme yeteneğine sahibiz :)) seviyorum dilimizi :)
Aynen türkçemiz bu konuda bayaa geniş. Bizim atasözlerimiz bile yeter:X

Zeytinlik girmiş listeye sonunda. :X O Hayat Benim de gayet iyi gibi ama kanmamak lazım sbt'ye.. :)

- guneşi beklerken bu reytingle kvak yerlerine baglar, tebrikler.
- YST de artik kedi kopek yerişiyor, ama hala izleniyor, zaten tv8 yayin yonetmeni gelecek sezonda olacak diye açikladi.
- o hayat benim kotu başlamiş, diziyi pazara koyanda kabahat. kuçuk gelin(total kadinlar) GB genç kitle, ne kadar seyirci kalir sana? ceren bozoglu oyunculuguna yazik oldu + lutfen işik sorunu çozulsun, sanki 90li kliplerdi.
- atv de haftasonu husrani kaçinci sezonunu kutluyor artik.
- show tv dizisi yeni bolumse beş vakte kadar kalmaz bu dizi biter.
- BBEB bence en iyi kazandiran formatladan biri, kanalD olumune yayinliyor 3saat, masrafinida çikariyor.
- kuçuk aga hukumeti devam, kaçinci tekrar hala izleyen var, en marak ettigim reytin siralamsi 4mart 2014 siralamasi.