Acun küçükken reyting kazanına düşmüş diyolla.Acun'un şu reytinglerini görünce kriz geçirmemek elde değil.![]()
Acun küçükken reyting kazanına düşmüş diyolla.Acun'un şu reytinglerini görünce kriz geçirmemek elde değil.![]()
Cuma Yalan Dünyaya kaldı.Fragmanlarda çok etkileyici değildi.İzlemeyeceğim zaten eleme yapıyorum dizilerden hiç yer açmaya gerek yok.
Medcezir ve Karagül'de bırakıldı an itibariyle.Cinayet'ide izlemeyeceğim yabancı versiyonundan devam ederim.
Tek Yüzyıl Walking Dead ve Following ve Killing kaldı.![]()
BYM değil stadyum var TRT1'deSamanyolu çok iyi gidiyor inşallah TNS'de düşük çıkarBYM çok iyi tabi oysa ekrandaki
![]()
Stadyum var. Fenerin maçı vardı az bile almış.Samanyolu çok iyi gidiyor inşallah TNS'de düşük çıkarBYM çok iyi tabi oysa ekrandaki
![]()
Bugün O Hayat Benim'i izledim. Gözüme çarpan ilk şey, Medyapım'ın kadrosu toplanmış resmen. Merve Girgin yönetmen, başrolde Keremcem var ve yan rollerde de bolca Medyapım dizilerinde oynayan oyuncu var. Bu da mı gol değil
Ama dizi ilk bölüme göre iyiydi özellikle Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oyunculuğuna şapka çıkarılır.