16 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Fragmanlarda çok etkileyici değildi.:(İzlemeyeceğim zaten eleme yapıyorum dizilerden hiç yer açmaya gerek yok.:(

Medcezir ve Karagül'de bırakıldı an itibariyle.:DCinayet'ide izlemeyeceğim yabancı versiyonundan devam ederim.
Tek Yüzyıl Walking Dead ve Following ve Killing kaldı.:D
Cuma Yalan Dünyaya kaldı. :Z

Küçük Gelin uçuşa geçmiş. türk halkı ağlamaya sızlamaya drama dayanamıyor napsın :F :F

Samanyolu çok iyi gidiyor inşallah TNS'de düşük çıkar :F BYM çok iyi tabi oysa ekrandaki :A

Bugün O Hayat Benim'i izledim. Gözüme çarpan ilk şey, Medyapım'ın kadrosu toplanmış resmen. Merve Girgin yönetmen, başrolde Keremcem var ve yan rollerde de bolca Medyapım dizilerinde oynayan oyuncu var. Bu da mı gol değil :D

Ama dizi ilk bölüme göre iyiydi özellikle Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oyunculuğuna şapka çıkarılır.

Bugün O Hayat Benim'i izledim. Gözüme çarpan ilk şey, Medyapım'ın kadrosu toplanmış resmen. Merve Girgin yönetmen, başrolde Keremcem var ve yan rollerde de bolca Medyapım dizilerinde oynayan oyuncu var. Bu da mı gol değil :D

Ama dizi ilk bölüme göre iyiydi özellikle Yeşim Ceren Bozoğlu'nun oyunculuğuna şapka çıkarılır.

Kavak Yelleri'nden de 3 oyuncu var. :D

Yani birgün Asayiş Berkkemal'ı bekleyeceğim aklımın ucundan geçmezdi. Biran önce yarın olsun. :D