15 Temmuz 2012 Pazar Reyting Sonuçları

cuma kıyasladim mesela :d salıda cumarteside :) kiyasladim abyi bak istersen mesajlara atvyle kıyasladım kanald kıyasladim ama totali gram katmadim
Ben zaten diğer günleri kastetmedim. :d Star düşük aldığında Fox'un 1 reyting bile alamamış dizileriyle kıyaslıyorsun. :d :d Başka dizi mi yok listede takmışsın çocuk dizisine onu yazıp duruyon. puhahahaha! :d :d Sen de haklısın Star'ın dizilerinin hepsi çocuk dizileriyle eşdeğer. :d :d

Ben zaten diğer günleri kastetmedim. :d Star düşük aldığında Fox'un 1 reyting bile alamamış dizileriyle kıyaslıyorsun. :d :d Başka dizi mi yok listede takmışsın çocuk dizisine onu yazıp duruyon. puhahahaha! :d :d Sen de haklısın Star'ın dizilerinin hepsi çocuk dizileriyle eşdeğer. :d :d

lodly bn objektif yorum yapiyorum

çıplak gerçek yerin dibine girsin çünkü begenmedim

ama sudan bıkmış balıklar yarin totalde ilk 3e girecek görürsün reyting getirici dizi oldugu belli hayatımın rolü sultanla karsılastirion elbette sultan fark aticak ama h.rolü ab iyi oranlar alir

çarsamba desen annem uyurken i.aiem denk gelmiyor artık wipeout var show aldi sazi o arada denk gelmiyor ibreti yükseldi biraz ee gerisi zaten kendi yaginda kavruluor :)

lodly bn objektif yorum yapiyorum çıplak gerçek yerin dibine girsin çünkü begenmedimama sudan bıkmış balıklar yarin totalde ilk 3e girecek görürsün reyting getirici dizi oldugu belli hayatımın rolü sultanla karsılastirion elbette sultan fark aticak ama h.rolü ab iyi oranlar alir çarsamba desen annem uyurken i.aiem denk gelmiyor artık wipeout var show aldi sazi o arada denk gelmiyor ibreti yükseldi biraz ee gerisi zaten kendi yaginda kavruluor :)
1 reyting bile alamamış ya. :d Star Yapım 2.bölümde ne hale geldi. Oyunculara yazıktır günahtır. :d O kadar çalıştılar paralar harcandı ama karşılığı 1 reyting. :d :d Karşısında da iddialı bir yapım yoktu hep boş işler vardı ama ala ala a/b'de 1 reyting almış, total'de 1'i bile görememiş. :d :d (a/b'yi a/b severler için yazdım.)

1 reyting bile alamamış ya. :d Star Yapım 2.bölümde ne hale geldi. Oyunculara yazıktır günahtır. :d O kadar çalıştılar paralar harcandı ama karşılığı 1 reyting. :d :dKarşısında da iddialı bir yapım yok hep boş işler vardı ama ala ala a/b'de 1 reyting almış, total'de 1'i bile görememiş. :d :d (a/b'yi a/b severler için yazdım.)

ee napak ölekmi zaten birtane polis karakolu var kanit gibi olay yeri falan hiçbisi yok elbette düsücek :)))) 16 bölümlük bu bölümün tkr gece ptlerine monte ederler 16 bölüm bitene kadar kalıcak ister 20.ci ister ilk 100e giremesin benim izlemedigim yapım hakkında istedigin yorumlarini yapabilirsin

ama sudan bıkmıs balıklar konusunda fena patlican çünkü o dizi tutu 4ü bile geçicek beni affet eylül baslio total total dedin gelsin total dizisi :)

ee napak ölekmi zaten birtane polis karakolu var kanit gibi olay yeri falan hiçbisi yok elbette düsücek :)))) 16 bölümlük bu bölümün tkr gece ptlerine monte ederler 16 bölüm bitene kadar kalıcak ister 20.ci ister ilk 100e giremesin benim izlemedigim yapım hakkında istedigin yorumlarini yapabilirsin ama sudan bıkmıs balıklar konusunda fena patlican çünkü o dizi tutu 4ü bile geçicek beni affet eylül baslio total total dedin gelsin total dizisi :)
Ölmek ne alakja yahu. :d Star Yapım hiç bulaşmasın bu işlere. Sessiz sedasız ortadan kalksın. Çıplak Gerçeği de gündüz kuşağında yayınlayıp 3 haftada bitirsinler. :d :d SBT de çok acımasız, bari hayrına 1,5 reyting falan verseymiş Çıplak Gerçek'e. :d :d Dizi başladığı an çöpe gitti.

Ölmek ne alakja yahu. :d Star Yapım hiç bulaşmasın bu işlere. Sessiz sedasız ortadan kalksın. Çıplak Gerçeği de gündüz kuşağında yayınlayıp 3 haftada bitirsinler. :d :d SBT de çok acımasız, bari hayrına 1,5 reyting falan verseymiş Çıplak Gerçek'e. :d :d Dizi başladığı an çöpe gitti.

bu beni ilgilendirmiyor :) ben ab ilk 100e bakiyorum hep listede ve ilk 10da görmedigim zaman yok kusura bakmassan sende görüon ama sen totali değerli gördügün için totale göre infaz yapiyon

bu beni ilgilendirmiyor :) ben ab ilk 100e bakiyorum hep listede ve ilk 10da görmedigim zaman yok kusura bakmassan sende görüon ama sen totali değerli gördügün için totale göre infaz yapiyon
Tamam hadi Çıplak Gerçek'in a/b reytingine bakalım. Çıplak Gerçek a/b'de "1,09 reyting". ahahahahaha! :d :d :d :d

Son düzenleme: