15 Temmuz 2012 Pazar Reyting Sonuçları

reytingler aşırı düşük

çıplak gerçek geçen hafta 2 dk bakıyım dedim çok kötüydü 90 dklık diziler daha kaliteli star bi işi daha eline yüzüne bulaştırdı. bikaç yıl daha 45 dklık dizi yapan olmaz

- - - Ekleme - - -

geçen hafta ilk bölüm diye 2 zor almış :D bu hafta onuda alamaz

kreys gıbı bende balıklar dızısınden umudum var ılk 3 kesın gıbı gozukuyor. ama h. rolu ıstenen basarıyı yakalayamayacak.

düşman kardeşler iyi gidiyo tekrarıyla da iyi gitmiş

Dün Aksam yayinlanan Film ve diziler yaz ortalamasina göre gitmis.

Ay Lav yu defalarca yayinlanmasina ragmen yine üst siralarda, atv bu filmi daha en az 3-4 defa yayinlar.

Kanal D de yayinlanan Beyaz felaket iki grubtada 1. olarak kanalini sevindirmis ama bu film Kanal D de degilde baska bir kanalda yayinlansa 1. olamazdi buradada yine Kanalin ne kadar önemli oldugunu görüyoruz.

Atv de Prime time 2 de yayinlanan Cocuklar Duymasin in tekari yine gayet iyi gitmis ama söyle bir düsününce Birol Güven bence cok iyi bir karar vermis simdi en az 6 ay bir ara verecekler ondan sonra seyirci dizi yi özlemeye basladiginda yeni karakterler ile ekrana döneceler. Mesela Orcun büyümüs olacak, Emre evli olacak, Duygu nun cocugu olacak....

Star Yapım bıraksın bu işleri. :d Star da beni dinlesin kapatsın kanalı. Star Tv Ferit'e zarar getiriyor. :dDizi 1 reyting bile alamamış yahu şaka gibi. :dSen gidip israil yapımlarını kopyala o kadar uğraş, 45 dakika diye reklam yap sonra 1 reyting bile alamasın. :dŞaka gibi resmen. :d 16 bölüm yayınlanmadan kaldırılır o dizi ya da gündüz kuşağında yayınlasınlar. :d :d

Star Yapım bıraksın bu işleri. :d Star da beni dinlesin kapatsın kanalı. Star Tv Ferit'e zarar getiriyor. :dDizi 1 reyting bile alamamış yahu şaka gibi. :dSen gidip israil yapımlarını kopyala o kadar uğraş, 45 dakika diye reklam yap sonra 1 reyting bile alamasın. :dŞaka gibi resmen. :d 16 bölüm yayınlanmadan kaldırılır o dizi ya da gündüz kuşağında yayınlasınlar. :d :d

çok beklersin :) rüyanda belki gerçek olur haha :D

26 Haziranda demiştim Çıplak Gerçek yayın tarihi belli olunca :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]72[/TD]
[TD]DEDEMİN DOLABI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]19:56:52[/TD]
[TD]21:47:33[/TD]
[TD]01:24:56[/TD]
[TD]0,83[/TD]
[TD]4,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:d :d

[TD]72[/TD]
[TD]DEDEMİN DOLABI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]0,83[/TD]
[TD]4,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 Grupta da kötü değil en azından totalde gündüz 12'deki tekrarı 13. yeni bölüm 16.olmuş :D

106 ekran severler foxu takmiyor :D zenginler

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]TERMİNATÖR: KURTULUŞ (TERMINATOR: SALVATION)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:58:20[/TD]
[TD]22:10:55[/TD]
[TD]01:42:28[/TD]
[TD]2,35[/TD]
[TD]12,64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]72[/TD]
[TD]DEDEMİN DOLABI[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]0,83[/TD]
[TD]4,74[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

106 ekran severler foxu takmiyor :D zenginler
[TABLE="class: cms_table_gridtable"][TR="class: cms_table_evenRow"][TD]9[/TD][TD]TERMİNATÖR: KURTULUŞ (TERMINATOR: SALVATION)[/TD][TD]STAR TV[/TD][TD]19:58:20[/TD][TD]22:10:55[/TD][TD]01:42:28[/TD][TD]2,35[/TD][TD]12,64[/TD][/TR][/TABLE]​
[TABLE="class: cms_table_gridtable"][TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"][TD]72[/TD][TD]DEDEMİN DOLABI[/TD][TD]FOX[/TD][TD]19:56:52[/TD][TD]21:47:33[/TD][TD]01:24:56[/TD][TD]0,83[/TD][TD]4,74[/TD][/TR][/TABLE]​
Hala Fox'u gösteriyorsun. :d Sen de anladın tabi Star'ın Fox'tan başka rakibi yok. ahhahhahahahahahah! :d :d Star ancak Fox'u rakip olarak görüyor. ahahaahah! :d :dKendin Fox'u eziyon ama sürekli Fox'la Star'ı kıyaslıyon. Madem Fox kötü niye Star'ı başarısız bir kanalla kıyaslıyorsun diğerlerine yetmiyor demi. :d :d

Haftanın en çok reklam alan dizileri açıklansa da görsek AB dizileri reklam almış mı eğer alamadıysa savunma bahanesi de kalmayacak kanalın :D

Hala Fox'u gösteriyorsun. :d Sen de anladın tabi Star'ın Fox'tan başka rakibi yok. ahhahhahahahahahah! :d :d Star ancak Fox'u rakip olarak görüyor. ahahaahah! :d :dKendin Fox'u eziyon ama sürekli Fox'la Star'ı kıyaslıyon. Madem Fox kötü niye Star'ı başarısız bir kanalla kıyaslıyorsun diğerlerine yetmiyor demi. :d :d

cuma kıyasladim mesela :d salıda cumarteside :) kiyasladim abyi bak istersen mesajlara atvyle kıyasladım kanald kıyasladim ama totali gram katmadim