15 Temmuz 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Eklendi reytingler.

20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri;

1) TRT1: 2.54
2) ATV: 1.98
3) FOX: 1.55
4) KANALD: 1.4
5) STAR: 1.29

Star düşük reyting alınca kimse saatlik reytingleri paylaşmıyor. Ama Star yüksek alınca anında yazıyorlar saatlik reytingleri. :d :d
Reytingler ilk mesaja eklenmişti. :)

TRT 1 önceden (2 sene önce) pek izlenemeyen bir kanaldı, SBT geldikten sonra dizileri olsun, filmleri olsun izlenmeye başladı. Aynı şekilde bende izlemeye başladım TRT 1'i.

Kısacası izlenecek şeyler yayınlamaya başladı TRT 1. :)

Yakında büyük kanallar verirse hababam sınıfını şaşırmayalım 35 sene oldu hele daha lider olabiliyo gerçekten tebrikler

huyumus kurusun kardesim nasilsin iyimisin :)

show tv yok prime timede :)

İyiyim iyiyim çok iyiyim. Show tv hastası olmadığım için beni ilgilendirmez. Diğerlerinin Star'ı ezmesi bana yeter. Hangi kanal Star'dan iyiyse onun tarafıdayım. Sadece Star'ı sevmiyorum. Özel olarak tuttuğum bir kanal yok. :d :d

TRT 1 önceden (2 sene önce) pek izlenemeyen bir kanaldı, SBT geldikten sonra dizileri olsun, filmleri olsun izlenmeye başladı. Aynı şekilde bende izlemeye başladım TRT 1'i.

Kısacası izlenecek şeyler yayınlamaya başladı TRT 1. :)

euro 2012 dısında pek bir varligi yok arada böle klasik filmler ise yarar trend topic de olmus

Bu forumda da yeni moda başladı.

Herkes gidiyorum diye konu açıyor ama ya gitmiyor ya da iki gün sonra geri dönüyor. :d Bu ne tutarsızlıktır. :D

İnsanlar ilgiyi üzerine çekmek istiyor galiba. :d

İyiyim iyiyim çok iyiyim. Show tv hastası olmadığım için beni ilgilendirmez. Diğerlerinin Star'ı ezmesi bana yeter. Hangi kanal Star'dan iyiyse onun tarafıdayım. Sadece Star'ı sevmiyorum. Özel olarak tuttuğum bir kanal yok. :d :d

star digerlerini ezdiginde sen yoksun olmuor ama :))) bn ab bakiyorum her zaman bugun o konuda mutabık kaldık :D

hayat nasi gidior :)))))))) ankara havasi beni affet tam olarak ne zaman baslicak acep :))) behzat reyisde nebiçim ankaralisin aga :))))))

- - - Ekleme - - -

Bu forumda da yeni moda başladı.

Herkes gidiyorum diye konu açıyor ama ya gitmiyor ya da iki gün sonra geri dönüyor. :d Bu ne tutarsızlıktır. :D

İnsanlar ilgiyi üzerine çekmek istiyor galiba. :d

sınavlara giriyoruz burdayiz ama full deil normalde birdakkada bir mesaj yazardim ama sınav oldugu için yazamiom cepnet bu ay bitiyor :)

Ben Ankaralı değilim. Ayrıca Beni Affet ve Behzat beni zerre kadar ilgilendirmiyor. :d

TRT 1'in izleyici kitlesi biraz düşüktü ama son zamanlarda iyi işler yapmaya başladılar. Avrupa şampiyonasını yayınlamaları zaten kanalı tekrar izlettirmeyi başardı. Kaliteli dizilerde çekilmeye başlandı ayrıca yani bu sezon TRT 1 iyi yerlerde olabilir.