Zaten eksik kalsın Diyeceğim ama Kadın içindeydi Siyasetin Yılan.olacak gibi hürrem ile mektuplaşacakalr hürrem siyasete atılıyor
Zaten eksik kalsın Diyeceğim ama Kadın içindeydi Siyasetin Yılan.olacak gibi hürrem ile mektuplaşacakalr hürrem siyasete atılıyor
evet dünyayı yönetecek inşallahZaten eksik kalsın Diyeceğim ama Kadın içindeydi Siyasetin Yılan.
İstisnalar kaideyi bozmaz ):ne alakası var ben cansu dere yi melike ipek yalova vb. beğemnmediğimi söyledim survivordan gelenleri saymıyorum bile onların rolleri yok denecek ka az
ne alakası varİstisnalar kaideyi bozmaz ):
5-6 yazı bulmasına bulurumda en az abartmadan 100 tane öven yazıda bulurum ):.ne alakası varben beğenmediğimi döylerim gir bak kşe yazıalrına geçen sene my nin senaryosunu beğenmediğimi anlatan 5-6 yazı bulursun
ne abartısı panpa my en çok izlenen dizi olduğundan her yerden haber yağıyr bu da millete abartı geliyor alışık değiller5-6 yazı bulmasına bulurumda en az abartmadan 100 tane öven yazıda bulurum ):.
Haftada 50 konu açıyorsan 2000 mesaj yazıyorsan %90 My ilgili yalansa yalan de ):ne abartısı panpa my en çok izlenen dizi olduğundan her yerden haber yağıyr bu da millete abartı geliyor alışık değiller
yalan loHaftada 50 konu açıyorsan 2000 mesaj yazıyorsan %90 My ilgili yalansa yalan de ):
Hafta sonu dahada coşar Ab'de pazar özellikleÇocuklar Duymasın beni yanıltmadı maça rağmen kısacık bölümüyle çok iyi gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?