Zaten eksik kalsın Diyeceğim ama Kadın içindeydi Siyasetin Yılan.olacak gibi hürrem ile mektuplaşacakalr hürrem siyasete atılıyor![]()
Zaten eksik kalsın Diyeceğim ama Kadın içindeydi Siyasetin Yılan.olacak gibi hürrem ile mektuplaşacakalr hürrem siyasete atılıyor![]()
evet dünyayı yönetecek inşallahZaten eksik kalsın Diyeceğim ama Kadın içindeydi Siyasetin Yılan.![]()
İstisnalar kaideyi bozmaz ):ne alakası var ben cansu dere yi melike ipek yalova vb. beğemnmediğimi söyledim survivordan gelenleri saymıyorum bile onların rolleri yok denecek ka az![]()
ne alakası varİstisnalar kaideyi bozmaz ):
5-6 yazı bulmasına bulurumda en az abartmadan 100 tane öven yazıda bulurum ):.ne alakası varben beğenmediğimi döylerim gir bak kşe yazıalrına geçen sene my nin senaryosunu beğenmediğimi anlatan 5-6 yazı bulursun
![]()
ne abartısı panpa my en çok izlenen dizi olduğundan her yerden haber yağıyr bu da millete abartı geliyor alışık değiller5-6 yazı bulmasına bulurumda en az abartmadan 100 tane öven yazıda bulurum ):.
Haftada 50 konu açıyorsan 2000 mesaj yazıyorsan %90 My ilgili yalansa yalan de ):ne abartısı panpa my en çok izlenen dizi olduğundan her yerden haber yağıyr bu da millete abartı geliyor alışık değiller![]()
yalan loHaftada 50 konu açıyorsan 2000 mesaj yazıyorsan %90 My ilgili yalansa yalan de ):
Hafta sonu dahada coşar Ab'de pazar özellikleÇocuklar Duymasın beni yanıltmadı maça rağmen kısacık bölümüyle çok iyi gitmiş.![]()