15 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ÖBGZ yükselmiş bayağı.BİÜ iyi gidiyor.20 Dakika 3'ü zor görmüş.

21:15 - 21:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 9.67 , 2) ATV:
7.28 , 3) TRT1: 5.64 , 4)
STAR: 3.16 , 5) SMNYL TV:
2.76

Geçen hafta 20 Dakika`nın kısa özet veriği için reytinglerinin düştüğü iddia edildi. Şimdi uzun özet verdi. Eeee???

Dalga geçmeni bıraktım Tsunami'ye vuruyorsun diziyi :X çok övüyordun (b) Noldu da U dönüşü yaptın?

sen benim mesajlarımı okuyon mu yakuba sor nasıl övdüğümü geçen hafta:))) iki haftadır dizi yerden yere vuruyorum nerdesin se ya banlımıydın :)))) en son yazdığım ben bu dizinin ezelin senaristlerince yazıldığına inanmıyorumdu

Forumdaş değil :bağır: Forumdash lütfen :F:F
san değildi o mesaj tüm forumdaki arkadaşlaraydı :))))))

sen benim mesajlarımı okuyon mu yakuba sor nasıl övdüğümü geçen hafta:))) iki haftadır dizi yerden yere vuruyorum nerdesin se ya banlımıydın :)))) en son yazdığım ben bu dizinin ezelin senaristlerince yazıldığına inanmıyorumdu

san değildi o mesaj tüm forumdaki arkadaşlaraydı :))))))
Dizi hakkındaki yorumalrini oranlara vursak %70-80 övüyordun yahu:X Tuba'ya bile laf söyletmedin teknik ekibe sardin, işte o an pess dedim:X Şimdi şimdi diziye sarmaya başladin.Dizinin reytingi yukselince ne diceksin forumcak merakla bekliyoruz :X:X

21:30 - 21:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 9.98 , 2) ATV: 8.41 , 3) TRT1: 5.79 , 4) STAR: 3.38 , 5) SMNYL TV: 2.66

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan