15 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim İçin Üzülme reklam dönüşü. 23.24

Bu ne ya!!!!
Son 3 aydan bişeyler koysana ortaya? Reytingleri gördükten sonraki yorumlarin bunlar...Bende araştiririr senn övdüğün cümleleri koyardım ama harbiden ben uğraşamıyorum o tur şeyleri bi zahmet onlardan da atsaydın ortaya...Şuraya bak hepside yayınladiği tarihten sonraki...
bulamazsın ugraşma :))) bunlar geçen haftadanki yorumlarım sadece ki reytinglerde geçen hafta sbt de ilk haftaya göre daha iyiydi üstelik .. ki ilk bölümde benzer yorumlar yaptım. ben diziyi hiç övmedim sürekli hata buldum ilk bölümde beri

taktik yapalım yani onu anladım kolayı var :)))

forumdash laf aramızda bu tuba için kalitesiz boş kadın diyorlar

necati için çakma rambo diyorlar adam yumoşun tekiymiş :))

laf aramızda kimse duymasın :)))
Çakma rambo orasına katılıyorum ama Yumoş mu Vernell mi bilemem :X Hiç görmedim duymadım konuşmak istemiyorum o konuda :X

- - - Ekleme - - -

bulamazsın ugraşma :))) bunlar geçen haftadanki yorumlarım sadece ki reytinglerde geçen hafta sbt de ilk haftaya göre daha iyiydi üstelik .. ki ilk bölümde benzer yorumlar yaptım. ben diziyi hiç övmedim sürekli hata buldum ilk bölümde beri
İlla aratırcan dimi ?

Çakma rambo orasına katılıyorum ama Yumoş mu Vernell mi bilemem :X Hiç görmedim duymadım konuşmak istemiyorum o konuda :X

- - - Ekleme - - -

İlla aratırcan dimi ?

sadece intikama karşı bu dizi daha iyi minvalinden şeyler söylemişimdir bu övme sayılmaz lakin :))))))

10 yıldır sakal bıyık çıkmıyor ya vatandaşta dedikodular gırla yayılmış durumda ben söyleyenlerin yalancısıyım yani ayol diye konuşurken duymadım şahsı :))

gerçi şahsı hiç duymadım desem yeridir vatandaş dublajlı konuşuyor :))
Ben hiç izlemiyorum :F:F Ne dublajlı neden dublajsız:F:F Sen gene iyi dayanmişssin dublajlı versiyonununa :F

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 5.34 , 2) ATV: 4.64 , 3) SMNYL TV: 3.71 , 4) FOX: 3.1 , 5) STAR: 3.04

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.34 , 2) ATV:
4.64 , 3) SMNYL TV: 3.71 ,
4) FOX: 3.1 , 5) STAR: 3.04

kanal D de yarışma sorusu

hangi parti lideri bekardır ??

devlet bahçeli mi??:))

İşler Güçlere Sadi'nin takıntısı gelmiş ya :F:F Devamlılıgı vaar mı artık rolunde acaba? Yoksa gerçekten set ekibinden olup öylesine mi girdi😕