xBUGRAx
Süper Emekli
la olm ban yemeyin ya
bulamazsın ugraşma )) bunlar geçen haftadanki yorumlarım sadece ki reytinglerde geçen hafta sbt de ilk haftaya göre daha iyiydi üstelik .. ki ilk bölümde benzer yorumlar yaptım. ben diziyi hiç övmedim sürekli hata buldum ilk bölümde beriBu ne ya!!!!
Son 3 aydan bişeyler koysana ortaya? Reytingleri gördükten sonraki yorumlarin bunlar...Bende araştiririr senn övdüğün cümleleri koyardım ama harbiden ben uğraşamıyorum o tur şeyleri bi zahmet onlardan da atsaydın ortaya...Şuraya bak hepside yayınladiği tarihten sonraki...
Çakma rambo orasına katılıyorum ama Yumoş mu Vernell mi bilemem Hiç görmedim duymadım konuşmak istemiyorum o konudataktik yapalım yani onu anladım kolayı var ))
forumdash laf aramızda bu tuba için kalitesiz boş kadın diyorlar
necati için çakma rambo diyorlar adam yumoşun tekiymiş )
laf aramızda kimse duymasın ))
İlla aratırcan dimi ?bulamazsın ugraşma )) bunlar geçen haftadanki yorumlarım sadece ki reytinglerde geçen hafta sbt de ilk haftaya göre daha iyiydi üstelik .. ki ilk bölümde benzer yorumlar yaptım. ben diziyi hiç övmedim sürekli hata buldum ilk bölümde beri
hacı sen neden kalın yazıyorsun hep?
Çakma rambo orasına katılıyorum ama Yumoş mu Vernell mi bilemem Hiç görmedim duymadım konuşmak istemiyorum o konuda
- - - Ekleme - - -
İlla aratırcan dimi ?
Çakma rambo orasına katılıyorum ama Yumoş mu Vernell mi bilemem Hiç görmedim duymadım konuşmak istemiyorum o konuda
- - - Ekleme - - -
İlla aratırcan dimi ?
hacı sen neden kalın yazıyorsun hep?
taktik yapalım yani onu anladım kolayı var ))
forumdash laf aramızda bu tuba için kalitesiz boş kadın diyorlar
necati için çakma rambo diyorlar adam yumoşun tekiymiş )
laf aramızda kimse duymasın ))
sen ben o değil alem biliyor hacı
Ben hiç izlemiyorum Ne dublajlı neden dublajsız Sen gene iyi dayanmişssin dublajlı versiyonununa10 yıldır sakal bıyık çıkmıyor ya vatandaşta dedikodular gırla yayılmış durumda ben söyleyenlerin yalancısıyım yani ayol diye konuşurken duymadım şahsı )
gerçi şahsı hiç duymadım desem yeridir vatandaş dublajlı konuşuyor )
Otomatike öyle ayarladım forumun temasina göre gözüme bu yazı şeklı daha hoşhacı sen neden kalın yazıyorsun hep?
Ben hiç izlemiyorum Ne dublajlı neden dublajsız Sen gene iyi dayanmişssin dublajlı versiyonununa
kanal D de yarışma sorusu
hangi parti lideri bekardır ??
devlet bahçeli mi??)
,hepsi diye bir cevap seçeneği varsa cevap o dur
ne bilim aga boşver napcan kim bekar kim evli, yarısmacı sen değilsin :=),
sanırım devlet bahçeli bu adam evli değildi ?
- - - Ekleme - - -
doğru cevapmış