meraba arkadaşlar nasılsınız 2012 den sesleniyorum sizlere gelecek yıllar neler getirir neler götürür bilinmez ama bir kaç tahminim var bundan bir kaç ay sonra tosbağa @xemrexxx forumun içine etmek için teşrif edecek iki yıl sonra foruma yeni gelecek hogatha @Çiğdem- e asılacağım sonrada pis isveçli @dosimosi ye asılacağım ve kısmetse 3 kişiye daha asılıp 5 kumayı tamamlayacağım inşallah
ayrıca dört yıl sonra kurulacak sıva ekibinden arkadaşlarım @Doğu @MEnes ve @MasacRE- ye de burdan yatırılacak planlarla dolu güzel günler diliyorum
ayrıca bundan bir beş yıl sonra forumun berbat codminlerinden biri olacak @Bully çeyrek finalde türbüşonla survivorda elenip rezil olacak
birde ben hogathayı kapınca @mrt-06 le elti olucaz hadi herkese bay allah sizi bildiği gibi yapsın
ayrıca dört yıl sonra kurulacak sıva ekibinden arkadaşlarım @Doğu @MEnes ve @MasacRE- ye de burdan yatırılacak planlarla dolu güzel günler diliyorum
ayrıca bundan bir beş yıl sonra forumun berbat codminlerinden biri olacak @Bully çeyrek finalde türbüşonla survivorda elenip rezil olacak
birde ben hogathayı kapınca @mrt-06 le elti olucaz hadi herkese bay allah sizi bildiği gibi yapsın
Son düzenleme: