15 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 7 31.8%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 13.6%
  • Uluslararası - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 5 22.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
meraba arkadaşlar nasılsınız 2012 den sesleniyorum sizlere gelecek yıllar neler getirir neler götürür bilinmez ama bir kaç tahminim var:) bundan bir kaç ay sonra tosbağa @xemrexxx forumun içine etmek için teşrif edecek:) iki yıl sonra foruma yeni gelecek hogatha @Çiğdem- e asılacağım :) sonrada pis isveçli @dosimosi ye asılacağım ve kısmetse 3 kişiye daha asılıp 5 kumayı tamamlayacağım inşallah :)
ayrıca dört yıl sonra kurulacak sıva ekibinden arkadaşlarım @Doğu @MEnes ve @MasacRE- ye de burdan yatırılacak planlarla dolu güzel günler diliyorum :)
ayrıca bundan bir beş yıl sonra forumun berbat codminlerinden biri olacak @Bully çeyrek finalde türbüşonla survivorda elenip rezil olacak :)
birde ben hogathayı kapınca @mrt-06 le elti olucaz hadi herkese bay allah sizi bildiği gibi yapsın :)

Son düzenleme:
Arkadaş sen de kendi tabirinle biraz kültürleşsen.Kültürleşti ne demek ya... Halk kültür mü oldu diyorsun yani?
kültürleşmenin ne manaya geldini yazayım: kültür kısaca toplumdaki hayata dair FARKINDALIKLARIN hepsi.. yani eskiden belgeselleri FARKetmeyen halkımız birden FARKedince dogal olarak bu durumu halkımızın kültür hanesine yazıyoruz ve kültürlülüğü artıgı için kültürleşti diyoruz

Son düzenleme:
Arka Sıradakiler kalitesi vardı bir dönem ve tüm karizması gitti artık

Araf Zamanı Foxta güzel gitmiş özellikle totalde Ab'de Arka Sıradakilerin aldığı reytingi yani bir zamanlarda almış ve Fox Ab'ye önem vermediği için uzun zaman Pazar günleri kalır bu gidişle:)Saruhan Hünel için izliyeceğim Pazar bakamadım çünkü burada kar tatili olmuştu ve Pazartesi 4 tane sınav olduk birazdan özeti başlıyacak Foxta:)

O Ses Türkiye iyi gitmiş

Umutsuz Ev Kadınları sabit reytinglerle devam ediyor