15 Ocak 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 7 31.8%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 13.6%
  • Uluslararası - Y.S. (Star)

• Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Araf Zamanı (Fox)

• Arka Sıradakiler (TNT)

Oy: 5 22.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 9.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Umutsuz Ev Kadinlari iyi sonuclarla iki grubtada zirvede ama Total de tabiki gözle görülür bir düsüs var.

O Ses Türkiye zirveyi iki grubtada cok yakindan takip ediyor ama oda Canli yayina gectikten sonra Total de baya düsmeye basladi

Araf Zamani Total de orta karar AB de kötü bir sekilde baslamis bence bu dizi ilerleyen bölümlerde Total de ilk 10 da olacaktir.

Kim Milyoner olmak iste her zamanki gibi Atv yi sirtlamaya devam ediyor, program hic 4 reytingin altina düsmüyor.

Behzat C. AB de idare etsede Total de cok kötü durumda bence bu sezon kesinlikle final yapacaktir.

Arka Siradakiler cok kötü bir baslangic yapmis düzeleceginide sanmiyorum TNT böyle islerle büyük kanallar arasina giremez, sadece KVP ile olmaz.

Reklam Sirketleri A/B Grubuna Bakarlar Behsat Ç A/B Sosyete lere göre çok seviliyor onun için BehsatÇ Dokunma Atlı tt yapiliyor herhafta bu dizi hep olacak insallah A/B Grubuna Göre BehsatÇ Sırtı Yere Gelemez

Gece Kusaginda 2.ci Behsat Ç Onun için bu sezon kesin final yapicak falan demeyin yapımcı öle bisi demedi

arka sıradakilerin başlaması hataydı çok çok kötü gitmiş tnt bakalım bi yapım tutturabilecek mi

tnt persembe hariç hergün kapansa süper olur reyting alamior :D zaten Startv vadi almasi lazım bu sezon sonu persembe iyce eli güclensin
bende show a geçsin istiyorum :D starda yayınlandığında hep ara veriliyodu bazen 2-3 hafta peşpeşe yayınlanmıyodu o zaman biraz izleyici kaybetti ama show a dönerse 15 geçer :D

Arka siradakiler izledik..eski ölçme şirketi olsaydi kesin ilk 20 ye girerdi ama bu sonçlarda açkçasi beni çok üzdü.buralarda benm gibi arka siradakiler sevenler ooooooo bi sürü hayran var ama tnt gibi güzel bi kanalin çok fazla taninmadiği için izlenmemesi büyük bi dezavantaj dizimiz açisindan..başka bi ölçümde 11 inci olmamiz çok güzel..sizleri seviyoruz arka siradakiler.dizinin tekrar bölmleri de yayinlanmali bence ve dizinin reytingleri de ilerleyen haftalarda artacaktir..çekemeyenler çatlasinlar=)

Arka Sıradakiler TNT'nin diğer dizilerinin üstünde gitmiş ( KVP hariç ). TNT bence film yayınlayacağına Arka Sıradakiler yayınlasın reyting istiyorsa. Ama Arka Sıradakile bu reytinglerinin koruyamaz bence. 3-4 bölüm sonra ilk 100'e dahi giremez :)

arkdaşlar kimse değinmemiş stv deki belgesel 11. olmuş kimse bunu konuşmuyor.. varsa yoksa diziler show programları. türkiye kültürleniyor hiç fark etmiyorsunuz :)))))))))))))))))) Allah aşkın bu sbt bu denekleri nerden buldu bilen varmı :)))))))))))))

o ses türkiyeyi izledim.. 2 hafta önce yeni başlamışlardı caNLI yayına ve o programda biraz aksilikler kazalar olmuştu.. ama şimdicanlı yayınları çok güzel.. hiç sıkılmadan eski tadıyla izliyoruz.. bi nevi show - acun farkı...

umutsuz ev kadınlarında sıkılıyorum reklam aralarında izliyorum ama konu hep aynı yerde... medyapım bunu nasıl 8 sezon sürdürecek bilemiyorum ama kanal d ye farketmez rating olsunda nasıl olursa olsun :D

al yazmalım içinde final zamanı geldi... diziyi b*ka çevrdiler...

uluslararası filmi için dün azcık izleyim dedim başlarında... çok sıkıcı olduğu için firar ettim diziden... :D

arka sıradakiler başrılı gtmiş... tnt ilk 100e girmeyi başrdı uzun bi süre sonra...

Son düzenleme:
kurtlar vadisiyle arka sıradakileri kıyaslamayın beyler.. kurtlar vadisinin seyricisi alıştı her sene kanal değiştirmeye :))))) kurtlar vadisinin gitmedi kanal varmı bilen varsa yazsın lütfen :)))) arka sıradakiler yeni kanal değişti üsteli foxta dandik bir hikayeyle final yaptıktan sonra.. milletin yeni kanala alışması zaman alacak 73. olması normal. zamanla milletin haberi oldukça bakacaktır. çogu evde tnt diye kanal bile yok. hafta 5-10 sıra atlar yavaş yavaş yükselir ama ilk onda olması çok zor.. ilk 30 de olursa başarı sayılmalı

stv nin belgesellerinin çok izlenmesi normal bence bütün kanallarda dizi tekrarları var belgesel izleyeceği başka kanalda yok stv de türk halkının izleyeceği türden aslanlı çıtalı vahşi doğa belgeselleri yayınlıyor.......

Ben Vadi nin Show Tv ye gecmesinden yanayim ama Star Tv de bundan sonra avrupa maclarini yayinlamazsa olur.

bende show a geçsin istiyorum :D starda yayınlandığında hep ara veriliyodu bazen 2-3 hafta peşpeşe yayınlanmıyodu o zaman biraz izleyici kaybetti ama show a dönerse 15 geçer :D

takas bu sözünde sana hak veriyorum... kurtlar vadisini bu sezona kadr sürükleyen ve kurtlar vadisinin bu denli tanınmasını sağlayan show tvdir... ayrıca show tv dizilerinde oynama yapmıyor ama diğer tüm kanallar her işe karışıyor... konu sıkıntısı yaşandığı için yayınlamalar yapılmıyo ama kurtlar vadisi show tvye dönmez... çnkü pana film ile daha önceden anlaşmazlıklar oldu... pana film kolay kolay kabul etmez teklif gelse... show tvde teklif etmez zaten.....

Son düzenleme:
international izlemeye calistim. neresinden basladim bilemiyorum. adapte olamadim.
kim milyoner olmak ister izledim biraz.
gece de korkunc bir filme baktim. aile ile izlenebilecek birsey olmasa da cok komik geldi bana..

stv nin belgesellerinin çok izlenmesi normal bence bütün kanallarda dizi tekrarları var belgesel izleyeceği başka kanalda yok stv de türk halkının izleyeceği türden aslanlı çıtalı vahşi doğa belgeselleri yayınlıyor.......
desenize halkımız kültürleşiyor bizim haberimiz yok .. biz bayagı bir geride kalmışısz bu konuda :))))) yaw pepiş hafta sonu yok pepeyi izleyen çoluk çocuk çıtalı mıtalı şeyleri izliyor .. gerçi pepe en fazla 25. oluyordu. ger kalan arka sokakları izleyen çocuklardan geliyordur :))) bu sbt deneklerin çoluk çocuklardan seçmesinden kaynaklı bir durum. pek ciddiye almamak lazım

Şaka mı bu? AGBde hiç kimse izlemedi ama STVnin belgesellerini, SBT gelince halk kültürleşti diyorsun yani? [😉]

»Beyazsoy« arkadaşımızın »kültürlendi/kültürleşti« ifadesini kullandım. Belgesellerin bu kadar reyting almasını ilginç buluyorum. Bütün mesele bu.