Resmen ekim-kasım aylarını göstermişsin. Onun üst tarafındaki Fatmagülü niye silmişsin. Bari Vadi`nin önündeki 2 rakamını silmezdin
sakin ol şampiyon
Resmen ekim-kasım aylarını göstermişsin. Onun üst tarafındaki Fatmagülü niye silmişsin. Bari Vadi`nin önündeki 2 rakamını silmezdin
SBT ölçüyor da ne oluyor? Resmi şirket mi? SBT`ye de inanmıyorsun zaten
SBT ölçüyor da ne oluyor? Resmi şirket mi? SBT`ye de inanmıyorsun zaten
ne ekim kasımı arkadaşım ocak şubat mart nisan ayları bunlarResmen ekim-kasım aylarını göstermişsin.
Bak görüyormusun yine aynı şey. Olsaydı, etseydi. Gerçeklerden konuş kreys. Fatmagülün TNT`de kaç reyting alacağını isbat edemezsin. 12 mi 6 mı? Ama Vadi`nin 8 reytingini gördükkanal d deıl tnt olsa dıbı gormustu fatma gul
mart nisan sezon başı mı oluyoVallah ben geçen sene bu zamanlar olan reytingi gösterdim sen sezon başı reytingleri göstermişsin. Ben mi yolladım Vadiyi TNT`ye. Bu kadar para peşinde koşmasaydı. Ayrıca benim gösterdiğim reytinglerde 10. Hatta 9 olduğu zamanı da istersen arayım
Sen bilip-bilmeden konuşuyorsun. Neresi nisan ayı? Al o zaman 14 nisan perşembe reytinglerine ekim kasımı arkadaşım ocak şubat mart nisan ayları bunlarekimi falan göstermedim bilip bilemden atmayalım ben yemem bu numaraları
Bak görüyormusun yine aynı şey. Olsaydı, etseydi. Gerçeklerden konuş kreys. Fatmagülün TNT`de kaç reyting alacağını isbat edemezsin. 12 mi 6 mı? Ama Vadi`nin 8 reytingini gördük
[TABLE="class: cms_table, width: 500, align: center"]üstekki gecen hafta
[TR]
[TD]22.00 - 23.00[/TD]
[TD]1) KANALD: 12.51 , 2) SHOW: 5.92 , 3) TRT1: 4.18 , 4) STAR: 2.49 , 5) STV: 1.67[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
22:00 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 12.48 , 2) SHOW: 6.39 , 3) TRT1: 4.33 , 4) STAR: 2.4 , 5) FOX: 1.36
bu hafta
22:00 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 12.48 , 2) SHOW: 6.39 , 3) TRT1: 4.33 , 4) STAR: 2.4 , 5) FOX: 1.36
Buyurun. En az 13 reyting garanti yarın için
fatmagül tnt de 2 reyting bile alamazBak görüyormusun yine aynı şey. Olsaydı, etseydi. Gerçeklerden konuş kreys. Fatmagülün TNT`de kaç reyting alacağını isbat edemezsin. 12 mi 6 mı? Ama Vadi`nin 8 reytingini gördük
efsanelikten çıkmak yeni bi deyim galibaBuyurun size takas nisan ayını gösterdim diyor atvde bile 8 reytingi görmüş. Show Tv`den bana ne? O zamanlar yeni başlamıştı. Bir efsane devam ediyordu. Ama şu an efsanelikten çıkmış durumda. ATv olmadı Showa geçin bari
@takas Vadinin showdaki bölümlerini araştırıyor herhalde. 6 yıl önceyi
Düşüş de düşüş olsa. 0.03. Allah aşkına kreys ben söyleyeceğimi söyledim. Muhteşem Yüzyıl 25 reytingden 14 reytinge düştü.. Hiç ondan bahs etmiyorsun. ÖBGZK düştü diye hemen söylüyorsun. Bir az objektiv oltotalde dusmus ama azda olsa pis yedili artmıs seksenler artmıs atv nalları toplamıs
Ben de onu diyorum işte zamanında. Sen neticeye bak. Haklısın Vadinin atvde aldığı reytingleri Fatmagül alamaz. Sonuçta Fatmagül 8 reytingi görmedi. Sen nisan dedin ama nisan 8 reyting çıktı.bişey araştırmıyom bi yere gittim geldim şimdi sen rahat ol vadi bizden sorulurvadi nin tekrarı zamanında 15-16 reyting alıyodu tekrarı
Düşüş de düşüş olsa. 0.03. Allah aşkına kreys ben söyleyeceğimi söyledim. Muhteşem Yüzyıl 25 reytingden 14 reytinge düştü.. Hiç ondan bahs etmiyorsun. ÖBGZK düştü diye hemen söylüyorsun. Bir az objektiv ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?