- Reaksiyon puanı
- 58,940
- Puanı
- 1,060
Arkandayım.Çaktırma, Yakup'u sinir ediyorum. Illa ortaya çıkaracaksın.Gani'ye ettiği lafların cezası vermeli, TOTAL oyunu yapıyordum.
Arkandayım.Çaktırma, Yakup'u sinir ediyorum. Illa ortaya çıkaracaksın.Gani'ye ettiği lafların cezası vermeli, TOTAL oyunu yapıyordum.
Nereye kaydediyorduk?
°°°mobil mesaj°°°
Rek-lam-dı.Gani şok düşüş geçirmiş.
Full reklam bir de.Gani şok düşüş geçirmiş.
Demek ki senden daha çok total oyunları görücem.Çaktırma, Yakup'u sinir ediyorum. Illa ortaya çıkaracaksın.Gani'ye ettiği lafların cezası vermeli, TOTAL oyunu yapıyordum.
şimdi ne alaka öbgz?Ankara'nın Dikmen'i haftaya ÖBGZ'nin son sezon aldığı reytinglerine fark atacak gibi.
Anticilikte sınır tanımıyorsun ama nefes almak yok sana.Çaktırma
Yakup'un damarına basıyorum.şimdi ne alaka öbgz?
Kim o'ya fazla laf atma bence, malum birileri girip yine forums sesleniş yapıp yorumunu bitiremiycek.Rek-lam-dı.Asıl reklam olmayan Kim O'ye ne demeli? Çökmüş.
Biri 2. Bölüm diğeri 120. Bölüm.Ankara'nın Dikmen'i haftaya ÖBGZ'nin son sezon aldığı reytinglerine fark atacak gibi.
öbgz 27 reyting aldı tamam mıYakup'un damarına basıyorum.
Kim O için katılıyorum iki kez iyi niyetle yaklaştım ama olmuyor. Gecekondu'nun çeyreği olamaz.Kim O hiç komik değilYankı kaç senelik sanatçi. Nezle düet yapan herif değil mi???
AGB işte uçur Allah uçur.Biri 2. Bölüm diğeri 120. Bölüm.ve yanından dahi geçemez.
O ilk sezonu ya, ben son sezonu diyorum. Şu 6 reytinge düştüğü günler.öbgz 27 reyting aldı tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?