Arkandayım.Çaktırma, Yakup'u sinir ediyorum. Illa ortaya çıkaracaksın.Gani'ye ettiği lafların cezası vermeli, TOTAL oyunu yapıyordum.
![]()
Arkandayım.Çaktırma, Yakup'u sinir ediyorum. Illa ortaya çıkaracaksın.Gani'ye ettiği lafların cezası vermeli, TOTAL oyunu yapıyordum.
![]()
Nereye kaydediyorduk?
°°°mobil mesaj°°°
Rek-lam-dı.Gani şok düşüş geçirmiş.![]()
Full reklam bir de.Gani şok düşüş geçirmiş.![]()
Demek ki senden daha çok total oyunları görücem.Çaktırma, Yakup'u sinir ediyorum. Illa ortaya çıkaracaksın.Gani'ye ettiği lafların cezası vermeli, TOTAL oyunu yapıyordum.
![]()
şimdi ne alaka öbgz?Ankara'nın Dikmen'i haftaya ÖBGZ'nin son sezon aldığı reytinglerine fark atacak gibi.![]()
![]()
Anticilikte sınır tanımıyorsun ama nefes almak yok sana.Çaktırma![]()
Yakup'un damarına basıyorum.şimdi ne alaka öbgz?![]()
Kim o'ya fazla laf atma bence, malum birileri girip yine forums sesleniş yapıp yorumunu bitiremiycek.Rek-lam-dı.Asıl reklam olmayan Kim O'ye ne demeli? Çökmüş.
![]()
Biri 2. Bölüm diğeri 120. Bölüm.Ankara'nın Dikmen'i haftaya ÖBGZ'nin son sezon aldığı reytinglerine fark atacak gibi.![]()
![]()
öbgz 27 reyting aldı tamam mıYakup'un damarına basıyorum.![]()
Kim O için katılıyorum iki kez iyi niyetle yaklaştım ama olmuyor. Gecekondu'nun çeyreği olamaz.Kim O hiç komik değilYankı kaç senelik sanatçi. Nezle düet yapan herif değil mi???
AGB işte uçur Allah uçur.Biri 2. Bölüm diğeri 120. Bölüm.ve yanından dahi geçemez.
![]()
O ilk sezonu ya, ben son sezonu diyorum. Şu 6 reytinge düştüğü günler.öbgz 27 reyting aldı tamam mı![]()