xBUGRAx
Süper Emekli
Dikmen Gani'nin dizisi? Başka neye bağlıyım.
Sen dikmeni geçip gani'ye bağladın konuyu gene
Anti my'ciler, ağalık sistemi ve Kanal D fan page birlik olacak.bekleyip görelimyanlız şimdiden çarşamba gününü görür gibiyimankaranın dikmeni anlıklarda sevdaluk gibi 8-8.5 ları görecek antiler coşacak sonrası Allah kerim
Dizinin konseptine olabilir mi ?Dikmen Gani'nin dizisi? Başka neye bağlıyım.
onlar hep birlik zaten my ye karşıAnti my'ciler, ağalık sistemi ve Kanal D fan page birlik olacak.Kolay gelsin sana şimdiden.
Yalnız ben bağımsız anticiyimAnti my'ciler, ağalık sistemi ve Kanal D fan page birlik olacak.Kolay gelsin sana şimdiden.
Son 10 bölümde işler değişebilir.onlar hep birlik zaten my ye karşı4 yıldır avuçlarını yalıyorlar tek sonuç bu
Bitaraf olan bertaraf olur.Yalnız ben bağımsız anticiyim
değişsin bu muhteşem başarıyı değiştirmeyecekSon 10 bölümde işler değişebilir.
Bi taraf olan bertaraf olur.
Çok klişeSon 10 bölümde işler değişebilir.
Bitaraf olan bertaraf olur.
çok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalıSon 10 bölümde işler değişebilir.
Bitaraf olan bertaraf olur.
yoo ben de bitaraf olan bertaraf olur diye biliyorum?çok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalıo laf ''taraf olmayan bertaraf olur'' bir kere .ss
@yatutarsa @Forumdash @yakup09
Başbakan zamanında Bitaraf olan bertaraf olur dediydi ben bilmem.çok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalıo laf ''taraf olmayan bertaraf olur'' bir kere .ss
@yatutarsa @Forumdash @yakup09
ben de taraf olmayan diye biliyorumyoo ben de bitaraf olan bertaraf olur diye biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?