xBUGRAx
Süper Emekli
Dikmen Gani'nin dizisi? Başka neye bağlıyım.
Sen dikmeni geçip gani'ye bağladın konuyu gene![]()
Anti my'ciler, ağalık sistemi ve Kanal D fan page birlik olacak.bekleyip görelimyanlız şimdiden çarşamba gününü görür gibiyim
ankaranın dikmeni anlıklarda sevdaluk gibi 8-8.5 ları görecek antiler coşacak sonrası Allah kerim
![]()
Dizinin konseptine olabilir mi ?Dikmen Gani'nin dizisi? Başka neye bağlıyım.![]()
onlar hep birlik zaten my ye karşıAnti my'ciler, ağalık sistemi ve Kanal D fan page birlik olacak.Kolay gelsin sana şimdiden.
![]()
Yalnız ben bağımsız anticiyimAnti my'ciler, ağalık sistemi ve Kanal D fan page birlik olacak.Kolay gelsin sana şimdiden.
![]()
Son 10 bölümde işler değişebilir.onlar hep birlik zaten my ye karşı4 yıldır avuçlarını yalıyorlar tek sonuç bu
![]()
Bitaraf olan bertaraf olur.Yalnız ben bağımsız anticiyim![]()
değişsin bu muhteşem başarıyı değiştirmeyecekSon 10 bölümde işler değişebilir.
Bi taraf olan bertaraf olur.![]()
Çok klişeSon 10 bölümde işler değişebilir.
Bitaraf olan bertaraf olur.![]()
çok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalıSon 10 bölümde işler değişebilir.
Bitaraf olan bertaraf olur.![]()
yoo ben de bitaraf olan bertaraf olur diye biliyorum?çok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalıo laf ''taraf olmayan bertaraf olur'' bir kere .ss
@yatutarsa @Forumdash @yakup09
Başbakan zamanında Bitaraf olan bertaraf olur dediydi ben bilmem.çok cahilsin my izlememene-anti myci olmana şaşmamalıo laf ''taraf olmayan bertaraf olur'' bir kere .ss
@yatutarsa @Forumdash @yakup09
ben de taraf olmayan diye biliyorumyoo ben de bitaraf olan bertaraf olur diye biliyorum?![]()