Hangi program ?Buraya da uygun olur, Halk TV açtım 1 buçuk saattir özellikle aklımda olmayan şey kalmadı beynim patlayabilir.
Hangi program ?Buraya da uygun olur, Halk TV açtım 1 buçuk saattir özellikle aklımda olmayan şey kalmadı beynim patlayabilir.
Şükür ölmeden bitirebildik.Allah yardımcın olsun...
Ana Haber be, en son yazın mı ne izlemiştim hasret kalmışım kalmasına da keşke kalmasaydım.Hangi program ?
Bir daha intihar girişiminde bulunma.Şükür ölmeden bitirebildik.
Ana Haber be, en son yazın mı ne izlemiştim hasret kalmışım kalmasına da keşke kalmasaydım.
En iyi ihtimalle yılbaşına kadar assla özlemem.Bir daha intihar girişiminde bulunma.
Bunca yıllık ömrümde bir kere bile yaptığım şey değildir.En iyi ihtimalle yılbaşına kadar assla özlemem.
Genel olarak haberlerden mi bahsediyorsun?Bunca yıllık ömrümde bir kere bile yaptığım şey değildir.
Ana haberlerden.Genel olarak haberlerden mi bahsediyorsun?
En son ana haberi aynı kanaldan mı seyretmiştin?Şükür ölmeden bitirebildik.
Ana Haber be, en son yazın mı ne izlemiştim hasret kalmışım kalmasına da keşke kalmasaydım.
Ölmeden Önce Yapman Gerekenler ListesiAna haberlerden.
Özellikle hadi bugün ana haber izleyeyim diyerek açtıysam evet.En son ana haberi aynı kanaldan mı seyretmiştin?
Öyle bir listeye ihtiyaç duymuyorum.Ölmeden Önce Yapman Gerekenler Listesi
----------------------------------------------
-Ana haber izlemek.
diyerek başlayalım.
------
Özellikle hadi bugün ana haber izleyeyim diyerek açtıysam evet.
O zaman aklında bulunsun işte.Öyle bir listeye ihtiyaç duymuyorum.
Aman tamam.O zaman aklında bulunsun işte.
Görkem'i isim olarak anımsayamadım googleye baktım tanıdım. Yarışmayı ilk zamanlar kısa videolarla takip ediyordum. Bayadır bakmamışım. Tunahan alınır sandım olmamış.
Reyting olarak düşünürler diye düşündüm. Fazla hakim değilim. @xemrexxx hayranı onun.Tunahan en gereksiz yarışmacı.yeni youtube videolarına katlanamadım.çok gereksiz atarlanıyor.
Reyting olarak düşünürler diye düşündüm. Fazla hakim değilim. @xemrexxx hayranı onun.
Reyting olarak düşünürler diye düşündüm. Fazla hakim değilim. @xemrexxx hayranı onun.
Iyyy bunların kellesi gitmeli yanlış konuşuyorlar. Ssben hayran olacak bir nokta bulamıyorum, programa uygun değildi tunahan
Iyyy bunların kellesi gitmeli yanlış konuşuyorlar. Ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?