15 Kasım 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Akşam Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    17

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,667
Puanı
1,060

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Alparslan Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, Total ve ABC1 grubunda yükseliş yaşarken Ab grubunda düşüş yaşadı.

Üç Kuruş geçen haftaya göre güzel bir artış yaşadı, dizi Ab grubunda 2. sıraya yükseldi.
ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası tüm gruplarda oranlarını artırdı.

Son düzenleme:
Yasak Elma dedim ama TV yok

EBG'nin kalan 1 saatini tamamlar üşenmezsem EHHŞ'e geçerim, birikmiş diziyi izlemek zor.

Reactions: Carpe Diem
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu. Alparslan Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma, Total ve ABC1 grubunda yükseliş yaşarken Ab grubunda düşüş yaşadı.

Üç Kuruş geçen haftaya göre güzel bir artış yaşadı, dizi Ab grubunda 2. sıraya yükseldi.
ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası tüm gruplarda oranlarını artırdı.

Harikasın tatlım.

Reactions: Dosi
Masterchef ve Yasak Elma izledim. Yasak Elmanın sonunda Yıldızın yine yüzü gülmeyecek. Birlikte değildik diyecek kuş kafalı. Bu mahkeme sahneleri çok saçmaydı. Kadın itiraf etmiş ama inanmıyor ilişklerine. yatakta görüntüleri olsa yine inanmaz bu hakime.
Masterchef suyunu çıkarttı. pazar elenen yarışmacıyı pazartesi tekrar aldılar.

Reactions: cookies and Dosi
Dün sabah Azize'nin elenmiş olduğunu şu kapak fotolardan gördüm ve nihayet en çok eleştiren yarışmacı gitmiş dedim ama şimdi o geri mi geldi 😱 ilginç.

Reactions: sanrikent
Dün sabah Azize'nin elenmiş olduğunu şu kapak fotolardan gördüm ve nihayet en çok eleştiren yarışmacı gitmiş dedim ama şimdi o geri mi geldi 😱 ilginç.

Benide rahatsız edebiliyor Azize.Dün Akşam ilk yarışmayı kazanan o oldu.Sonrada Görkem geldi.

Reactions: Dosi
Benide rahatsız edebiliyor Azize.Dün Akşam ilk yarışmayı kazanan o oldu.Sonrada Görkem geldi.
Görkem'i isim olarak anımsayamadım googleye baktım tanıdım. Yarışmayı ilk zamanlar kısa videolarla takip ediyordum. Bayadır bakmamışım. Tunahan alınır sandım olmamış.