xBUGRAx
Süper Emekli
Yaman ile Mira'dan bahsediyoruz panpa. Bazı totelciler nedense öpüşmelere ön yargılı.öpüşern kişiye bağlı
😱 😱 😱Yasemin allen çok güzel beyaz show'da
Rema girdiğinde daha da dönüş yapmam, sarmadı. Özcan aşırı kasıntı, niran da öyleYaman ile Mira'dan bahsediyoruz panpa. Bazı totelciler nedense öpüşmelere ön yargılı.
😱 😱 😱
30 reyting 21.5 milyon insan yapıyor o kadar insan bir daha tv izlemezMisal Polatla Beren öpüşse 30 reytinge fırlar. @destere duymasın.
niye ön yargılılar ki leyleklere mi inanaıyorlar yoksaYaman ile Mira'dan bahsediyoruz panpa. Bazı totelciler nedense öpüşmelere ön yargılı.
😱 😱 😱
Ben de kaçırdım başını Medcezir yüzünden. Konuklar beni de sarmadı. Ama Beyaz için izleriz artık. Geçen hafta Mete Horozoğlu'yla Aslı Enver konuk olduydu izledin mi?Rema girdiğinde daha da dönüş yapmam, sarmadı. Özcan aşırı kasıntı, niran da öyle
Beyaz reklam 23.40
yeni fragman gösterdi mi son reklamda kapadım direk..yoksa sinir olcam...dila kabul edr teklifi %100 ama evlnmz tabiki!Bitmesin de ama gerçekten üzücü gitti bide Fragmanı görünce kafayı yedim. Şimdi dila yi yanlış anliyacaklar
bitsn kardesm beni bilrsn basından beri izlyrdm severek..nedir bu artık konu bulamıyolar saçmalıyolar.keyif almak için izler insan sinir olmk için değil.yani bu kdr sacma işler dönüyor ki dizide..gülersinDila hanım düştükçe düşüyor, bitmesi yakın.. )))))
Nereye düşüyor şu anda yayında olup Reyting sıralamasında gozukmeyen diziler var ama hala yayınlanıyorlar O zaman dila hanımın devam etmesi kesindir. Bakın buraya yazıyorum. Medcezir yakında düşer Karagül düşer bunlar düşecek diziler ama dila hanım tarzı diziler kolay kolay kitle kaybetmez.Dila hanım düştükçe düşüyor, bitmesi yakın.. )))))
O kadar berbat olmuşsa eğer senaryo bitmeli.. En azından başarılı şekilde hatırlanan bölümleri de yıpratmaz bu bölümler..yeni fragman gösterdi mi son reklamda kapadım direk..yoksa sinir olcam...dila kabul edr teklifi %100 ama evlnmz tabiki!
en cok sinir oldgm nokta azer ve fatma oldu
bitsn kardesm beni bilrsn basından beri izlyrdm severek..nedir bu artık konu bulamıyolar saçmalıyolar.keyif almak için izler insan sinir olmk için değil.yani bu kdr sacma işler dönüyor ki dizide..gülersin
Fox normalde çok reklam veren bir kanal değil mi ? Cuma günleri doğru düzgün girmiyor ama adamlara da hak vermek lazım elle tutulur tek dizileri var.