15 Haziran 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Senin yorumunu okuyunca fark ettim. Yeşil Deniz bayağı iyi gitmiş, tebrikler. Sanırım sezon finaliydi dünkü bölümü, sevindim bu oranları almasına sevdiğim oyuncular var dizide. :D

Haksızlık etmiyor musun Forumdash, Paramparça senaryo anlamında da bayağı hareketli bir dizi "montaj" deyip küçümsemek bana pek doğru gelmedi. :(
Ah be mrt-06'im #karadayı 'yı bir bölüm bile izlemeden 3 sene boyunca onca b*k atıldı. Ben en azından 1-2 bölüm seyrettim.Evet montajlanması çok güzel ve takdir ettim.Montajı küçümsemedim.Montaj bilinç altına ok etki ediyor.Duyguyu %60-70 artırıyor. Salt bi şekilde yayınlasınlar bakalım. Karagül keza o da öyle fragmanlar şahane ama bölümü izleyince bu muydu lan dediğim sahneler çoktu.

Bakalim iste yeni sezonda neler olacak.Karadayi 1 sezonda bu kadar ciddi dusmedi ,2 sezon sonu biraz dusus oldu ama yinede 8,9 reyting aldi .Paramparca daha simdiden 5lere dustu yeni sezonda isi zor
Karadayi zaten kendini ispatlamis yapim 3 sezonda dusus normal ama bu dususte bile haftalik reytonglerde gunun reytinglerinde ust sirada .Ay yapim ve kanal simdi dusunsun bir daha boyle basarili dizi ne zaman gelir
karadayı paramparça gibi böyle yüksek başlamamıştı iki dizi reytingte tam tersi gidiyor :D
atv nin işi zor artık anca beren,kenan falan bir diziyle gelirse izlenir yoksa imkansız gibi şu anki sistemde:)
paramparçada başroller arası aşk olayı hala başlamadı sürekli uzatıyorlar o kozu oynadıktan sonra da düşük alırsa işleri zor

Ah be mrt-06'im #karadayı 'yı bir bölüm bile izlemeden 3 sene boyunca onca b*k atıldı. Ben en azından 1-2 bölüm seyrettim.Evet montajlanması çok güzel ve takdir ettim.Montajı küçümsemedim.Montaj bilinç altına ok etki ediyor.Duyguyu %60-70 artırıyor. Salt bi şekilde yayınlasınlar bakalım. Karagül keza o da öyle fragmanlar şahane ama bölümü izleyince bu muydu lan dediğim sahneler çoktu.
adalet temalı bir dizi 3 yılı neredeyse sıfır göndermeyle bitirirse birilerinin hedefi olması normal zaten kanalı da malum :))

Kenanin dizisi starda olsun .Atv Kenandan uzak dursun zaten 1-2 sene donecegi yok Kenanin(

Evet diziyi hiç izlemedim ama bana çok samimi geliyor o yüzden başarılı gitmesi sevindiriyor. Aynen baya iyi bir kadrosu da var, özellikle Burak Serdar Şanal'ı çok beğeniyorum Avrupa Avrupa'dan sonra. :D
ATV'de Anneler ve Kızları'nı sunan adam demi Burak? :D

Sen o anlamda dedin evet onun da etkisi vardır muhakak ama dizinin hikayesi, işlenişi de sağlam haksızlık etmemek lazım. :D

Sen o anlamda dedin evet onun da etkisi vardır muhakak ama dizinin hikayesi, işlenişi de sağlam haksızlık etmemek lazım. :D
Aynen bu anlamda dedim.Senaryonun gidişatı hakkında bir fikrim yok, yaparsam da reytinge göre yaparım bunu da yapma sebebimi ilk postta söyledim.Haberler yapılıyordu!

He o. Çok yakışıklı değil mi ama. :bhr: :D

h8LPAMx-.jpeg

He demek sen sarışın tarzı seviyorsun anladım okey. :A
Ama ben her gün aynada kendimi gördüğüm için artık sarı birisi ilgimi çekmiyor. :D Burak müthiş, sen zevksizsin. :bhr:

Yakışıklılar Yiğit'le bizim işimiz. :Z
hahah denebilir yabancı oyunculardanda jensen ackles falan hayranıyım galiba sarısınlar daha ilgimi çekiyor ama daha tatlı olduklarıda bir gerçek :A:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,011
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar