15 Haziran 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

ab abc 6 kusur almis) paramparca kendisi paramparca oldu daha 1 sezonda
paramparçanın bu reytingleri telafi edecek zamanı var karadayıda öyle bir şey yok artık :D

Karadayi finalde cok iyi sonuc aldi diye dusunuyorum en onemlisi Paramparcayi 2 grupta gecdik:) 3 sezon zaten hep ust siralarda olmayi basardi .Medcezirin final oranlari cok dusuktu siralamaya bakmayin..ay yapimin en izlenen diziside boyle veda etti
açıkçası o kadar kişi karadayı için efsane dedi ben ömbgz ya da my ile karşılaştırmanı beklerdim medcezir ile değil :)

araya sıkıştırmaca yok kenan var diye diye başımıza çıakrdıkları 12 reyingi gören dizi 6 reyting bile alamadan bitti gitti :D farukcuğum bu zaten karadayının paramparça olmuş hali :A fgsn nin final yaptığüı zaman 15 alan dizi de yoktu :A
Ab'liği bırakıp totale mi bakar oldun[emoji23] bi sabit dur ya[emoji23] [emoji23] Paramparça ilk sezonda bunu aldıysa final sezonunda napacak merak ediyorum.He bu sefer benim savımı alırsın bana satarsın[emoji23]

Bu sezon acun sayesinde artık realityler ön planda oldu.Seneye de göreceksin hiç bi dizi 10 filan alamayacak.En iyisi 7 alacak.Realite showlar önde olacak.O ses, ütopya, bbg göreceksin! (bbg sunucudan kaybeder gerçi) Rising Star'da Öykünün sujumuyla muhteşem olacaktır yaz aylarında.Belki acun yts yapmaz yine risingi öne sürer.

Ab'liği bırakıp totale mi bakar oldun[emoji23] bi sabit dur ya[emoji23] [emoji23] Paramparça ilk sezonda bunu aldıysa final sezonunda napacak merak ediyorum.He bu sefer benim savımı alırsın bana satarsın[emoji23]

Bu sezon acun sayesinde artık realityler ön planda oldu.Seneye de göreceksin hiç bi dizi 10 filan alamayacak.En iyisi 7 alacak.Realite showlar önde olacak.O ses, ütopya, bbg göreceksin! (bbg sunucudan kaybeder gerçi) Rising Star'da Öykünün sujumuyla muhteşem olacaktır yaz aylarında.Belki acun yts yapmaz yine risingi öne sürer.
her zaman aynı cümleyi yazıyorsun ben de aynı cevabı veriyorum total benim için izlenmedi,r ab kalitedir :)))) deneklerde köklü bir değişiklkik ya da reyting şirketi değişikliği olmadıkça senin savını pek kaale almam merak etme :A

Paramparça'ya kaç bölümdür bakmıyorum. Reytingleri de oldukça sert düşüşe geçmiş. Tabii yazın etkisi vardır ama en büyük sorun senaryoda. İlk 15-18 bölüm falan hiç kaçırmak istemezdim ama şimdi kaçırdığım bölümleri açım izleyesim yok, senaryo çok tekrar gidiyor.

Karadayı finalinden çok daha iyi reyting beklerdim ama A/B reytingi yine de kötü değil.

Günün en dikkat çekeni ise Yeşil Deniz. Dizi A/B'de 5. Totalde 9. olmuş. Cumadan Pazartesiye gelince düşer diye tahmin ediyordum ama tamamen şaşırttı, Pazartesi de iyi tutundu. Tebrikler.
Senin yorumunu okuyunca fark ettim. Yeşil Deniz bayağı iyi gitmiş, tebrikler. Sanırım sezon finaliydi dünkü bölümü, sevindim bu oranları almasına sevdiğim oyuncular var dizide. :D

Diziler bu sezon izlenmiyor artık.Paramparçanın izlenme sebebi acun vari montaj sayesinde.Fragmanlar survivor fragmanıyla yarişir[emoji23] tek bu konuda tebrik ediyorum diziyi. Bu sezon hangi dizi ses getirdi? Prmpç hariç
Haksızlık etmiyor musun Forumdash, Paramparça senaryo anlamında da bayağı hareketli bir dizi "montaj" deyip küçümsemek bana pek doğru gelmedi. :(

Buna da bi zaaaaaaaa diye gülüp gideyim[emoji23] Meryemi reklamlarda görüyorum ama eski semapatisi yok[emoji26] Konuşması ne kaymış.Haber vereyim dedim
istersen zatturu zutturuk de ay yapımla anlaşmış olsa hele kenanon yeni partneri olmuş olsa kraliçem dicektin o yüzden pek kaale almıyorum :A

Senin yorumunu okuyunca fark ettim. Yeşil Deniz bayağı iyi gitmiş, tebrikler. Sanırım sezon finaliydi dünkü bölümü, sevindim bu oranları almasına sevdiğim oyuncular var dizide. :D

Haksızlık etmiyor musun Forumdash, Paramparça senaryo anlamında da bayağı hareketli bir dizi "montaj" deyip küçümsemek bana pek doğru gelmedi. :(
Evet diziyi hiç izlemedim ama bana çok samimi geliyor o yüzden başarılı gitmesi sevindiriyor. Aynen baya iyi bir kadrosu da var, özellikle Burak Serdar Şanal'ı çok beğeniyorum Avrupa Avrupa'dan sonra. :D

paramparçanın bu reytingleri telafi edecek zamanı var karadayıda öyle bir şey yok artık :D

açıkçası o kadar kişi karadayı için efsane dedi ben ömbgz ya da my ile karşılaştırmanı beklerdim medcezir ile değil :)
Bakalim iste yeni sezonda neler olacak.Karadayi 1 sezonda bu kadar ciddi dusmedi ,2 sezon sonu biraz dusus oldu ama yinede 8,9 reyting aldi .Paramparca daha simdiden 5lere dustu yeni sezonda isi zor
Karadayi zaten kendini ispatlamis yapim 3 sezonda dusus normal ama bu dususte bile haftalik reytonglerde gunun reytinglerinde ust sirada .Ay yapim ve kanal simdi dusunsun bir daha boyle basarili dizi ne zaman gelir