15. Grup - En Favori Güzel 2019

Hangi 8 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada size kendimi affettirmek adına konuyu tam istediğiniz gibi yaptım Dosi hanım, ahlaki çöküntü içerisinde olan, dış mihrakların oyununa gelen @MasacRE, @Maskeli Fedai ve @MEnes beyleri de kınıyorum.
Yani ben evet kızdırdın ama dediğim gibi uzub sürme kıgınlığım, çabucak geçiyor. Haminneyi paylaştığım an affetmiştim sizi

La ben nerde oyuna geldim, geldiğimde tüm resimler eksiksizdi, konuyla oldukça alakasızım.
Birisi vardı mesela, yüzü belli olmuyor. yana bakmış , başta bere gözde gözlük. Tek açık yer göğüsdü
@MasacRE bile hak verdi bana

OHAA...

Reactions: Dosi
Yüz güzelliği en önemli olan güzelliktir bu yarışmada...
Yüzü görünmeyen, gözlük ve bere takılmış fotoğrafta ne güzelliği yorumlayabiliriz...

Bere ve gözlüğün arkasındaki güzelliği zihninizde kendiniz betimleyin istedim...

Reactions: MEnes
Yüz güzelliği en önemli olan güzelliktir bu yarışmada...
Yüzü görünmeyen, gözlük ve bere takılmış fotoğrafta ne güzelliği yorumlayabiliriz...
@DarkLegenD e ilk başta ben yüz önemli deyince cemkirmişti, hele @Sherlock un bir yorumu vardiki kan donduran cinsten. Yazmaya bile utanıyorum. O derece ? @MasacRE de bana biraz karşı çıkmıştı.
şimdi son grubu onun elinden almakla nekadar haklı olduğumu görmüşsündür

Kelimeler kifayetsiz, bunlar benim yoldaşım ama işte böyle kabul ettim ne diyim ki...

Ya sabah akşam böyle dolaşan adamsın, gelmiş bize şov yapma diyor...

Ekli dosyayı görüntüle 66868
Bizde sadece gerçekler konuşulur... Boş bolca yaparız ama şov yapmayız
Gerçi düşündüm de Churchill'e ithaf edilen 'kelimeleri savaşa gönderdi' lafını kendime oldukça yakıştırıyorum. Haklısın la, şov da işimin bir parçası sanırım.

Şurada yazdığım tüm cümleler şov. Hala konuşuyorsun be adam...

Reactions: Dosi and MEnes
Bu yarışmanın sanatı sadece fiziksel güzellik mi... Ben her zaman doğru bildiğimi söylerim, eğer o cümleler sizin tarafınızdan kurulmuş ise yanlııışşşş derim...

Hem yüz, hem fiziksel güzellik. Gerisi beni ilgilendirmediği gibi iki faktörü birbirinden bağımsız değerlendiremem...

Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...