Bir ortasını bul be kardeşim, Miray Daner'e ne yaptın öyle Onun fotosu iyiydi, geri getirZevksiz insanlar... Düzenledim konudaki fotoğrafları, mutlu musunuz? @Dosi @Maskeli Fedai
Bana acil 2 güzel ismi söyle.
4 eksik çıktı, daha önceki isimler karısmıs. Ben Seyma Korkmaz ve Merve Oflaz'ı seçtim. 12 kişilik olsunmu?
Bir ortasını bul be kardeşim, Miray Daner'e ne yaptın öyle Onun fotosu iyiydi, geri getir
Her üye 1 foto seçim hakkı bulunsunBunu siz istediniz. Ahlaki çöküntüye bir dur demem lazımdı.
İkiside yarışmıştı önceki kategorilerdeYasemin Özilhan ve Berrak Tüzünataç yarışmış mıydı? @MasacRE
Miray Daner'i niye değiştirdin?Zevksiz insanlar... Düzenledim konudaki fotoğrafları, mutlu musunuz? @Dosi @Maskeli Fedai
Miray Daner'i niye değiştirdin?
Didem Soydan zaten güzel değilmiş. yine oyumu alamayacak
Son isim Merve Aynın olsunmu @MasacRE ?
Kepenkleri kapattım. Geliyor konu
Ekli dosyayı görüntüle 66859
@Çiğdem bu grupta oy kullanırken duyacağı üzüntüyle kalpten gider tum ecunnüler toplanmış @serhatt @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @xBUGRAx @Harunnn60 @vadikızı
Vardı onlarYasemin Özilhan ve Berrak Tüzünataç yarışmış mıydı? @MasacRE
Aldim aldım. Daha googleye bakacaktım, bastık mı bastik mi diye ama en sona sağlm bir isim buldum. Son grupta efsaneZeynep Bastık'ı aldın mı?
Son grubada bir OHA alırızOHA gruba bak...
@Sherlock
Didem Soydan'ın yüzü bile belli olmuyor. Tanımadığım biri, göğüs dekoltesine göremi oy verecez? Haliyle es geçerim. @MasacRE
Serenay'da çok farklı çıkmış. Oyumu kaybediyor Merve'nin güzel fotoları çoktu, onuda yanlış seçmişsin. Testimi geçmedin.
Şimdi Haminne'yi eklemek şart oldu. Zaten 2 kişilik yerimiz kalmıştı
@MEnes Ekli dosyayı görüntüle 66842
Verdim zaten keşke baksan da öyle yazsan...Son grubada bir OHA alırız
Şuan bildirimler havada uçuşuyor hangi grupta olduğumu bile bilmiyorum çok kezVerdim zaten keşke baksan da öyle yazsan...
La ben nerde oyuna geldim, geldiğimde tüm resimler eksiksizdi, konuyla oldukça alakasızım.Bu arada size kendimi affettirmek adına konuyu tam istediğiniz gibi yaptım Dosi hanım, ahlaki çöküntü içerisinde olan, dış mihrakların oyununa gelen @MasacRE, @Maskeli Fedai ve @MEnes beyleri de kınıyorum.