15. Grup - En Favori Güzel 2019

Hangi 8 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada size kendimi affettirmek adına konuyu tam istediğiniz gibi yaptım Dosi hanım, ahlaki çöküntü içerisinde olan, dış mihrakların oyununa gelen @MasacRE, @Maskeli Fedai ve @MEnes beyleri de kınıyorum. :A
Yani ben evet kızdırdın ama dediğim gibi uzub sürme kıgınlığım, çabucak geçiyor. Haminneyi paylaştığım an affetmiştim sizi :A
La ben nerde oyuna geldim, geldiğimde tüm resimler eksiksizdi, konuyla oldukça alakasızım. :A
Birisi vardı mesela, yüzü belli olmuyor. yana bakmış , başta bere gözde gözlük. Tek açık yer göğüsdü :A @MasacRE bile hak verdi bana

Yani ben evet kızdırdın ama dediğim gibi uzub sürme kıgınlığım, çabucak geçiyor. Haminneyi paylaştığım an affetmiştim sizi :A

Birisi vardı mesela, yüzü belli olmuyor. yana bakmış , başta bere gözde gözlük. Tek açık yer göğüsdü :A @MasacRE bile hak verdi bana
OHAA...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yüz güzelliği en önemli olan güzelliktir bu yarışmada... :A Yüzü görünmeyen, gözlük ve bere takılmış fotoğrafta ne güzelliği yorumlayabiliriz...

Bere ve gözlüğün arkasındaki güzelliği zihninizde kendiniz betimleyin istedim...

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Yüz güzelliği en önemli olan güzelliktir bu yarışmada... :A Yüzü görünmeyen, gözlük ve bere takılmış fotoğrafta ne güzelliği yorumlayabiliriz...
@DarkLegenD e ilk başta ben yüz önemli deyince cemkirmişti, hele @Sherlock un bir yorumu vardiki kan donduran cinsten. Yazmaya bile utanıyorum. O derece ? @MasacRE de bana biraz karşı çıkmıştı.
şimdi son grubu onun elinden almakla nekadar haklı olduğumu görmüşsündür :A

Şov ve boş yapıyosun, yapma...

Ya sabah akşam böyle dolaşan adamsın, gelmiş bize şov yapma diyor... :A

66868

@DarkLegenD e ilk başta ben yüz önemli deyince cemkirmişti, hele @Sherlock un bir yorumu vardiki kan donduran cinsten. Yazmaya bile utanıyorum. O derece ? @MasacRE de bana biraz karşı çıkmıştı.
şimdi son grubu onun elinden almakla nekadar haklı olduğumu görmüşsündür :A
Kelimeler kifayetsiz, bunlar benim yoldaşım ama işte böyle kabul ettim ne diyim ki... :A

Ya sabah akşam böyle dolaşan adamsın, gelmiş bize şov yapma diyor... :A

Ekli dosyayı görüntüle 66868
Bizde sadece gerçekler konuşulur... Boş bolca yaparız ama şov yapmayız :A Gerçi düşündüm de Churchill'e ithaf edilen 'kelimeleri savaşa gönderdi' lafını kendime oldukça yakıştırıyorum. Haklısın la, şov da işimin bir parçası sanırım. :A:A

Bizde sadece gerçekler konuşulur... Boş bolca yaparız ama şov yapmayız :A Gerçi düşündüm de Churchill'e ithaf edilen 'kelimeleri savaşa gönderdi' lafını kendime oldukça yakıştırıyorum. Haklısın la, şov da işimin bir parçası sanırım. :A:A

Şurada yazdığım tüm cümleler şov. Hala konuşuyorsun be adam... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Bu yarışmanın sanatı sadece fiziksel güzellik mi... Ben her zaman doğru bildiğimi söylerim, eğer o cümleler sizin tarafınızdan kurulmuş ise yanlııışşşş derim... :A

Hem yüz, hem fiziksel güzellik. Gerisi beni ilgilendirmediği gibi iki faktörü birbirinden bağımsız değerlendiremem... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...