Fark ediliyor.Şuan bildirimler havada uçuşuyor hangi grupta olduğumu bile bilmiyorum çok kez
Fark ediliyor.Şuan bildirimler havada uçuşuyor hangi grupta olduğumu bile bilmiyorum çok kez
Yani ben evet kızdırdın ama dediğim gibi uzub sürme kıgınlığım, çabucak geçiyor. Haminneyi paylaştığım an affetmiştim siziBu arada size kendimi affettirmek adına konuyu tam istediğiniz gibi yaptım Dosi hanım, ahlaki çöküntü içerisinde olan, dış mihrakların oyununa gelen @MasacRE, @Maskeli Fedai ve @MEnes beyleri de kınıyorum.
Birisi vardı mesela, yüzü belli olmuyor. yana bakmış , başta bere gözde gözlük. Tek açık yer göğüsdü @MasacRE bile hak verdi banaLa ben nerde oyuna geldim, geldiğimde tüm resimler eksiksizdi, konuyla oldukça alakasızım.
OHAA...Yani ben evet kızdırdın ama dediğim gibi uzub sürme kıgınlığım, çabucak geçiyor. Haminneyi paylaştığım an affetmiştim sizi
Birisi vardı mesela, yüzü belli olmuyor. yana bakmış , başta bere gözde gözlük. Tek açık yer göğüsdü @MasacRE bile hak verdi bana
Ula öyle bir resim koyulur mu güzellik yarışmasına...Sakinleş adaşım...
Ula öyle bir resim koyulur mu güzellik yarışmasına...
Yüz güzelliği en önemli olan güzelliktir bu yarışmada... Yüzü görünmeyen, gözlük ve bere takılmış fotoğrafta ne güzelliği yorumlayabiliriz...Kardeşim yüz güzelliğini mi oyluyoruz sadece, ben bir bütün olarak değerlendiriyorum.
Yüz güzelliği en önemli olan güzelliktir bu yarışmada... Yüzü görünmeyen, gözlük ve bere takılmış fotoğrafta ne güzelliği yorumlayabiliriz...
Şov ve boş yapıyosun, yapma...Bere ve gözlüğün arkasındaki güzelliği zihninizde kendiniz betimleyin istedim...
@DarkLegenD e ilk başta ben yüz önemli deyince cemkirmişti, hele @Sherlock un bir yorumu vardiki kan donduran cinsten. Yazmaya bile utanıyorum. O derece ? @MasacRE de bana biraz karşı çıkmıştı.Yüz güzelliği en önemli olan güzelliktir bu yarışmada... Yüzü görünmeyen, gözlük ve bere takılmış fotoğrafta ne güzelliği yorumlayabiliriz...
Şov ve boş yapıyosun, yapma...
Kelimeler kifayetsiz, bunlar benim yoldaşım ama işte böyle kabul ettim ne diyim ki...@DarkLegenD e ilk başta ben yüz önemli deyince cemkirmişti, hele @Sherlock un bir yorumu vardiki kan donduran cinsten. Yazmaya bile utanıyorum. O derece ? @MasacRE de bana biraz karşı çıkmıştı.
şimdi son grubu onun elinden almakla nekadar haklı olduğumu görmüşsündür
Olaylarla alakam yok, bana da iftira atılmışBu arada size kendimi affettirmek adına konuyu tam istediğiniz gibi yaptım Dosi hanım, ahlaki çöküntü içerisinde olan, dış mihrakların oyununa gelen @MasacRE, @Maskeli Fedai ve @MEnes beyleri de kınıyorum.
Kelimeler kifayetsiz, bunlar benim yoldaşım ama işte böyle kabul ettim ne diyim ki...
Bizde sadece gerçekler konuşulur... Boş bolca yaparız ama şov yapmayız Gerçi düşündüm de Churchill'e ithaf edilen 'kelimeleri savaşa gönderdi' lafını kendime oldukça yakıştırıyorum. Haklısın la, şov da işimin bir parçası sanırım.
Bizde sadece gerçekler konuşulur... Boş bolca yaparız ama şov yapmayız Gerçi düşündüm de Churchill'e ithaf edilen 'kelimeleri savaşa gönderdi' lafını kendime oldukça yakıştırıyorum. Haklısın la, şov da işimin bir parçası sanırım.
Bu yarışmanın sanatı sadece fiziksel güzellik mi... Ben her zaman doğru bildiğimi söylerim, eğer o cümleler sizin tarafınızdan kurulmuş ise yanlııışşşş derim...Beyler, aramızda bir adet hain var... @Maskeli Fedai @MasacRE
Kesinlikle katılıyorum...Şurada yazdığım tüm cümleler şov. Hala konuşuyorsun be adam...
Bu yarışmanın sanatı sadece fiziksel güzellik mi... Ben her zaman doğru bildiğimi söylerim, eğer o cümleler sizin tarafınızdan kurulmuş ise yanlııışşşş derim...
Fakat öncelik ve gereklilik yüz güzelliği olmalı bu yarışmada...Hem yüz, hem fiziksel güzellik. Gerisi beni ilgilendirmediği gibi iki faktörü birbirinden bağımsız değerlendiremem...