iyi kına yakMasumlar Apartmanı hepsini yer dizilerin
edho her zamankı gıbı zirvede olcak 6.sezona gircek diziEDHO da geldiği zaman ne olacak çok merak ediyorum, aşırı kalabalık bir gün.
Yok öyle değil biri sevdiğin dizi olduğu için laf söyletmiyorsun ama diğeri sevmediğin bir dizi ve 4 sezondur devam ediyor.Biri 3 sezonluk diğeri 3 bölümlük dizi aynı şey değil aşko.
İşte 4 sezondur devam ediyor bir zahmet bitsin.Yok öyle değil biri sevdiğin dizi olduğu için laf söyletmiyorsun ama diğeri sevmediğin bir dizi ve 4 sezondur devam ediyor.
Seni çatlatmaya devam ediyor ya en çok ona seviniyorum.İşte 4 sezondur devam ediyor bir zahmet bitsin.Offensive kaliteli içeriklere hakkını veren biri olduğu için böyle bir yorumu ondan beklemezsim.
Kim neyi çatlatıyor ya Menajer'in reytingleri hala iyi.Seni çatlatmaya devam ediyor ya en çok ona seviniyorum.
Salı günü olan iki dizin de hüzne boğmuş seni.Kim neyi çatlatıyor ya Menajer'in reytingleri hala iyi.
İkisi de kanallarının durumu nedeniyle devam eder sorun yok.Salı günü olan iki dizin de hüzne boğmuş seni.
Ben menajeri sevemedim ab işi yapıcaz diye biraz fazla soğuk olmuş yani benim fikrim böyle ama mas. apt. süper olmuş ezgi döktürmüş, salının dizi lideri olacağı aşikarİşte 4 sezondur devam ediyor bir zahmet bitsin.Offensive kaliteli içeriklere hakkını veren biri olduğu için böyle bir yorumu ondan beklemezsim.
Edho bence zirveye oturur bu reytinglerden sonra emin gibi oldum. Masumlar Apartmanı çıkış sürdürürse değişebilirEDHO da geldiği zaman ne olacak çok merak ediyorum, aşırı kalabalık bir gün.
Edho bence zirveye oturur bu reytinglerden sonra emin gibi oldum. Masumlar Apartmanı çıkış sürdürürse değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?