iyi kına yakMasumlar Apartmanı hepsini yer dizilerin![]()
edho her zamankı gıbı zirvede olcak 6.sezona gircek diziEDHO da geldiği zaman ne olacak çok merak ediyorum, aşırı kalabalık bir gün.![]()
Yok öyle değil biri sevdiğin dizi olduğu için laf söyletmiyorsun ama diğeri sevmediğin bir dizi ve 4 sezondur devam ediyor.Biri 3 sezonluk diğeri 3 bölümlük dizi aynı şey değil aşko.![]()
İşte 4 sezondur devam ediyor bir zahmet bitsin.Yok öyle değil biri sevdiğin dizi olduğu için laf söyletmiyorsun ama diğeri sevmediğin bir dizi ve 4 sezondur devam ediyor.![]()
Seni çatlatmaya devam ediyor ya en çok ona seviniyorum.İşte 4 sezondur devam ediyor bir zahmet bitsin.Offensive kaliteli içeriklere hakkını veren biri olduğu için böyle bir yorumu ondan beklemezsim.
![]()
Kim neyi çatlatıyor ya Menajer'in reytingleri hala iyi.Seni çatlatmaya devam ediyor ya en çok ona seviniyorum.![]()
Salı günü olan iki dizin de hüzne boğmuş seni.Kim neyi çatlatıyor ya Menajer'in reytingleri hala iyi.![]()
İkisi de kanallarının durumu nedeniyle devam eder sorun yok.Salı günü olan iki dizin de hüzne boğmuş seni.![]()
Ben menajeri sevemedim ab işi yapıcaz diye biraz fazla soğuk olmuş yani benim fikrim böyle ama mas. apt. süper olmuş ezgi döktürmüş, salının dizi lideri olacağı aşikarİşte 4 sezondur devam ediyor bir zahmet bitsin.Offensive kaliteli içeriklere hakkını veren biri olduğu için böyle bir yorumu ondan beklemezsim.
![]()
Edho bence zirveye oturur bu reytinglerden sonra emin gibi oldum. Masumlar Apartmanı çıkış sürdürürse değişebilirEDHO da geldiği zaman ne olacak çok merak ediyorum, aşırı kalabalık bir gün.![]()
Edho bence zirveye oturur bu reytinglerden sonra emin gibi oldum. Masumlar Apartmanı çıkış sürdürürse değişebilir