15 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

aga her zaman atalay mı olacak ne alakası var o deilde attığın linkteki adam ne öyle ya :kiki: bak aga yst nin karşısında güçlü bi dizi olunca yüksek alamıyo küçük gelin her nalık geçti nerdeyse acunun gücü bu kadar mı yarışmacıların hepsi atalay olamayacağına göre

keşke kaçak başka gün olsaydı kardeş o zaman tavan yapardı iyice

atalay değil o arada yarısmacı tam kanalı değistir der gibi adam anlatıyor anlatıyor 10 dakıka sonunda acun dayanamıyor çarpiya basiyor seyirci ayakta alkıslıyor yani adam akıllı yarısmacılar oldugu zaman o reyting dağilmaz

medcezir bu hafta 10 u görür heralde :) fragman 185 bin youtube de en çok izlenenlerde en üst sırada

acun rahat 1.olur ama küçük gelinde iyi oranlar alır

Samanyolu napmiş öyle 9 reyting???? Kaçak dizisinin şansı az o zaman 😕

atalay değil o arada yarısmacı tam kanalı değistir der gibi adam anlatıyor anlatıyor 10 dakıka sonunda acun dayanamıyor çarpiya basiyor seyirci ayakta alkıslıyor yani adam akıllı yarısmacılar oldugu zaman o reyting dağilmaz

medcezir bu hafta 10 u görür heralde :) fragman 185 bin youtube de en çok izlenenlerde en üst sırada
yav aga tamamda her hafta mı aynı şey şefkat tepe oynayınca acunda tık yok şt bitince coşuyo hep aynı yani biraz boşluktan reyting alıyo açık ve net
medcezir 10 mon göremezde 7 görebilir bence

yav aga tamamda her hafta mı aynı şey şefkat tepe oynayınca acunda tık yok şt bitince coşuyo hep aynı yani biraz boşluktan reyting alıyo açık ve net
medcezir 10 mon göremezde 7 görebilir bence
sende burdasın bende en az 9 u görür diyorum :)

simdi gelelim reytinge acun gibi akıllı insan kötü yetenekleri güzel saatlere koyuyor en iyileri arka arka çıkarıyor

bölme olsaydi mesela acun oooh tam 21:45 bölerdi :)

bence taktir edilmeli istedigi zaman yükseltebiliyor reytingleri

sende burdasın bende en az 9 u görür diyorum :)

simdi gelelim reytinge acun gibi akıllı insan kötü yetenekleri güzel saatlere koyuyor en iyileri arka arka çıkarıyor

bölme olsaydi mesela acun oooh tam 21:45 bölerdi :)

bence taktir edilmeli istedigi zaman yükseltebiliyor reytingleri
aga ben boşluktan izleniyo tamamen demiyorum ama boşluktan reyting aldığı da kesin bunu kimse inkar edemez ancak acun işini bilir orası ayrı
aga medcezir 9 zor karagül geliyo çünkü en fazla 7 görebilir

aga ben boşluktan izleniyo tamamen demiyorum ama boşluktan reyting aldığı da kesin bunu kimse inkar edemez ancak acun işini bilir orası ayrı
Medcezir 9 alır aga mükemmel bir dizi. Uzun bir aradan sonra Cuma günü dizi seyredecem galiba. İlk bölümü beni kendine bağladı resmen.

ben öle hissediyorum görücez tabiki youtube en çok tık alan dizi suan

reklam düzenini değistirdiği için sinirlenmistim ama meğersem böle yapmak daha iyiymis biyerden istikbaratmı geldi bilmiyorum ama tam küçük gelin bitti arka arkaya iyi yetenekler çıktı iki gruptada zirve garanti 2-2 simdilik haftaya nasıl yetenekler çıkacak görücez

Medcezir 9 alır aga mükemmel bir dizi. Uzun bir aradan sonra Cuma günü dizi seyredecem galiba. İlk bölümü beni kendine bağladı resmen.
bende bi 20-25 dk izledim tekrarını cumartesi ama öyle ahım şahım bişey değil küçük gelin çok daha güzel mesela
9 alamaz karagül var ne 9 u :D

buda 11 reytingi geçtiği yetenek

afbcdn_sphotos_a_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1239084_10151884801819312_1561746328_o.jpg

adam otobüs şöförü

medcezir youtube resmi sitesindeki fragmanı 183 bin karadayı 5 gün önce yayınladıgı fragman 178 bin kisi tarafından izlendi

ben eminim 9 gelicek bu hafta

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_a_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1239084_10151884801819312_1561746328_o.jpg
    afbcdn_sphotos_a_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn2_1239084_10151884801819312_1561746328_o.jpg
    151 KB · Hit: 687
23.14 Babam Sınıfta Kaldı bitti!

Baya hareketli bölüm oldu, çok beğendim. Küçük Gelin gelince dizinin oranları düşmüş, FOX dizinin saatini değiştirerek doğru bir hamle yapmış. 😀

Kücük Gelin gecen hafta en iyi anligi 5.5 almis. TNSde 3.5 gelmis. Bugün en iyi anligi 9. Ortalama 7.5-8 olsa ve 2 reyting sisirildi desek yine 6 reyting eder. Birinci olmasa bile bence kesin ikinci olur.

Şu Acun seneye FOX'a filan transfer olsa keşke Mahoni yine böyle izlermiydi çok merak ediyorum. :)