15 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Oooo. Küçük Gelin 8 reytingi de görmüş. Hiç beklemiyordum. :) Acun'a rakip gelince gördük durumunu. Birazdan boşluğu bulunca uçar. :)

Küçük Gelin şov yapıyor. 20.15 gibi yeni bölümü başladı, ilk başta 15 dakikalık reklam verdi, şu an reklamsız ilerliyor 1 saat 15 dakikadır. :)

Küçük Gelin gerçekten inanılmaz oranlar alıyor. Bakalım tns'de nasıl gelecek sonuçlar?

küçük gelin 8.46 ama geçen hafta sbtde tnsden 1.51 daha yüksek çıkmış yani bu demek ki şu an 7 civarı :)

Küçük Gelin atağa kalkmış adeta show yapıyor eğer acunun reytingleri böyle devam ederse yarın küçük gelin acunnu geçmiştir hayırlı olsun :D

Şefkat Tepe'nin kaç bölümdür yapamadığını Küçük Gelin yapacak hem de 2. bölümüyle. :)

Reytingleri görünce şok oldum. Küçük Gelin'i izliyorum zaten 1 saattir gayet güzel dizi. Ama bu kadarını beklemiyordum helal olsun. :)

Güneşi Beklerken'i de geçerse şaşırmam. :D

Oha gerçekten. Kim izliyor bu kadar bu diziyi ya? :D Reytinglerini çok abartılı buldum. Neyse tns'de de böyle çıkarsa helal olsun valla. :)

abi küçük gelin süper dizi ya bağlandım bırakamıyorum müthiş bir dizi of of of reytingleri uçmuş ya la :D 9 görmüş vadi dışında bu anlıkları alabilen tek dizi süper süper süper :D
ben bu diziyi kaçırmam daha harika bir iş insanı bağlıyo resmen
kaçak gelecek ama nasıl yapacam bilmiyorum ya memati olmasa düşünmeden küçük gelin derdim ama memati var napıcam şaşırdım :D

gelin küçük ama reytingler büyük vay be küçük gelin bu gidişle samanyolunun en çok izlenen dizisi konumuna gelicek