15 Eylül 2013 Pazar Reyting Sonuçları

arkadaş bu naısl bi iştir ya sen gece gündüz her yerde her koşulda kayıpın reklamını yap 4 alamasın stv den küçük gelin gelsin 9 görsün işe bak işe
bu iş beğeni işidir halk severse izler bu kadar küçük gelin destan yazmıştır fazla söze gerek yok

Küçük Gelin'in reytinglerini eğer SBT şişirmemişse çok ilginç, büyük başarı.
admin inan izlesen normal gelirdi müthiş bir iş

aga aç izle müthiş bir dizi insanı bağlıyo kendine süper ötesi
Aga bilemedim şimdi. Pek vaktim yok ama yarınki reytinglere bakarak bir karar veririm. Stv'den hiç dizi izlemedim şimdiye kadar.

Aga bilemedim şimdi. Pek vaktim yok ama yarınki reytinglere bakarak bir karar veririm. Stv'den hiç dizi izlemedim şimdiye kadar.
kanal d den başka kanallara da bak be agam stv ye ön yargıyla yaklaşanlara inat müthiş dizileri var

bu arada bu anlık reklam küçük gelin

KG YST yi de geçecekyarın

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 8.95 2) SMNYL TV: 5.07 3) KANALD: 4.01 4) SHOW: 3.38 5) TRT1: 1.78

kanal d den başka kanallara da bak be agam stv ye ön yargıyla yaklaşanlara inat müthiş dizileri var

bu arada bu anlık reklam küçük gelin
Aga Kanal D dışındaki 3 kanalı da izliyorum yanlış anlaşılma olmasın şimdi.
Ama senin için şans vereceğim Küçük Gelin'e.

oha reklamı bile 5 almış bu dizi var ya büyük kanallarda olsa şuan 15 görmüştü bence

Küçük Gelin bu akşam süper bir bölümdü. Klasik bir senaryo ama izlenilirliği var dizinin. Yarın 6 reyting bile alsa yeter gelir ama ben daha da yüksek alabilir diye düşünüyorum.

nurjin aney
kadın baron gibi sözünün üstüne söz söylenmiyo

Acun tam boşlukçu ya. Küçük Gelin reklama girince anca yükselebilmiş. Haftasonu Acun'un karşısına Güneşi Beklerken gelse de görsek havasını.

Öğretmen rolündeki kız çok pasif kalmış bence dizi için. Daha iyi biri olabilirdi.

Küçük Gelin bitti yeniden başladı.
yok ya tam tersi çok iyi bi seçim bence kız bi kere çok güzel onun sahnelerini özellikle izliyorum

tekrarını da izlerim birazdan kaçmaz
off ya haftaya kaçak var internetten dizi izleme alışkanlığım yok napıcam

Arka Sıradakiler'de biliyorum zaten güzel kız ama ne bileyim bana diğer oyunculara göre daha geri planda kalmış gibi bir his bıraktı. Ayrıca dizinin bitişinden sonra tekrar bölümünü verirler yine. Kaçak'ı izlersin yine.

Acun'un işi artık çok zor.
Acun'a Samanyolu olmasa ambargo koyan yok haftasonu. Hoş haftasonu zaten doğru dürüst yapımda yok şuan. Bakalım Kaçak geldiğinde nasıl olacak.

Küçük Gelin'in hemen ardından tekrarı başladı. 20.30 gibi başlasaydı daha iyi olabilirdi. Sonu Hayat Devam Ediyor gibi olmaz inşallah.
Ayrıca dizinin çekim kalitesi çok iyi, çekilen mekanlar insanı kendine bağlıyor.

Kesinlikle ondan korkuyorum bende. Senaryo çok çabuk dağılabilir diye düşünüyorum. Umarım olmaz. Sürekli takip edemem belki ama gerçekten güzel diziydi bu akşam.

aynen dizi süper ya inan susadım diziyi bırakıp su içmeye gidemedim ahış şahım konusu yok ama bağlıyo insanı çok güzel yapmışlar

Acun'u gelen geçiyor zaten iddialı bir dizi koy rahat geçildi şu zamana kadar.

Zaten oturup baştan sona izleyen var mı ona şaşıyorum kesinlikle boşluktan ve programın uzun süresi ile iyi reyting alıyor.