15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Alemin kıralı 9da başlasaydı 4ü geçerdi

vayy en büyük show da ünlüler var saba tümer filan
Show Tv sabah kuşağı cemiyyeti kurulmuş o programda
Hayata Gülümseni sunan kız da çıkarsa hiç şaşırmam. Kızı beyaz fondan başka bi yerde görmedik

- - - Ekleme - - -

21:45 - 22:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 7.07 , 2) KANALD: 4.99 , 3) STV: 3.81 , 4) FOX: 3.41 , 5) ATV: 2.54

Yıllar Sonra konusunda katılımıyorum. Yıllar Sonra dizisini Kanal D Erler Film`in hatrına yayınlamıştı. Ya Tutarsa diyip PT2`ye atmışlardı

Ama sen söyle lütfen, gerçekten Kanal D'ye yakisan bir dizimiydi ?

Tamam Kanal D zaten en profesyonel kanal inkar etmiyorum, yillardir en sevdigim kanallardan biri ama Yillar Sonra yanlis dizi seçimiydi bence..

Show Tv sabah kuşağı cemiyyeti kurulmuş o programda
Hayata Gülümseni sunan kız da çıkarsa hiç şaşırmam. Kızı beyaz fondan başka bi yerde görmedik
nur yerlitaş da var

ali kırca da var bence ama saklanıyor

Acun nihayet çoştu

Ben Bilmem Eşim Bilir de aynı şekilde

- - - Ekleme - - -

Acun nihayet çoştu

Ben Bilmem Eşim Bilir de aynı şekilde

Stv 8dakka reklama rağmen iyi oranlar almış

ve acun diğer kanallara elini öptürdü

Ve an itibariyle Star TV zirvede!

Belki Acun Medya SBT'ye telefon açip anlik reytinglerde bizi zirvede gösterin, FavoriForumum'da kötü anilmak istemiyoruz demislerdir.. 🙂

Ama sen söyle lütfen, gerçekten Kanal D'ye yakisan bir dizimiydi ?

Tamam Kanal D zaten en profesyonel kanal inkar etmiyorum, yillardir en sevdigim kanallardan biri ama Yillar Sonra yanlis dizi seçimiydi bence..
Dedim ya Erler Filmin hatrına yayınladılar o diziyi

nur yerlitaş da var

ali kırca da var bence ama saklanıyor

Nur Yerlitas, Çagla-Emre, Hakan Akkaya, Ivana Sert, Ali Eyüboglu (Milliyet Yazari), Zeynep Beserler..

Belki ilerleyen haftalarda: sivri dilli terzi yamagi Barbaros Sansal da olur..

Acun yükselmiş ama yetersiz bence

Bakalım ilk partda nasıl gidecek show ayrıca Şefkat tepede devam ediyo 22.40da bitecek galiba

Acun için bu saatte sonraki reytingler önemli zaten. Parça pinçik edecek programı yarın. Son kısmı zirvede görünsen yeter diyor.
Not: Ben Bilmem Eşim Bilir de 3 saat yayınlanmasına rağmen bölünmüyor. Hatta Kanal D hiç bir programı bölmüyor. Bu konuda büyük tebriği hakediyor. Programı bölerek listede kirlilik yaratmıyor. İstese BBEB`i böler Final kısmı ile uçuşa geçer. Bu arada BBEB neden özet yayınlamıyor. Özet olsa reytinglerine artı sağlar

Evet, zaten Erler Film ve Kanal D yillardir beraber çalisiyorlar.. Arka Sokaklar, Akasya, Yillar Sonra..

Ve yakinda Bizim Okul.. O da muhtemelen Kanal D'de yayinlanir..

- - - Ekleme - - -

Güldügüne ve begendigine sevindim..
Bizim Okul çok klişe. Kanal D yayınlamaz artık bence. FOX`da olur bu dizi
Kanal D Akasya Durağını başlatırken çok iyiydi dizi. Sonradan bozdu

Sen benim yazdıklarımı gerçekten anlamıyorsun.
Ben uzun soluklu dizilerin maliyeti fazla olmaz demedim. Üzerinde fazla çalışılmayan dizilerin maliyeti fazla olmaz dedim. Bu dizilerin bazıları tutmaz bazıları da yıllarca sürer dedim kapiş?

Ayrıca bir kanal profesyonel diye her dizisi mükemmel olmak değil. Arada kurtarıcı dizilere de gerek var. Zaten işin profesyonelliği o maliyeti fazla olmayan kurtarıcı dizileri bulmakta ve Kanal D bu dizileri de bulmayı biliyor. İşte profesyonellik bu. Yine Apple örneği verilebilir. Her ürünü patlatmıyorlar arada geçiş ürünleri de var. Umarım anlamışsındır...