15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Acun için bu saatte sonraki reytingler önemli zaten. Parça pinçik edecek programı yarın. Son kısmı zirvede görünsen yeter diyor.
Not: Ben Bilmem Eşim Bilir de 3 saat yayınlanmasına rağmen bölünmüyor. Hatta Kanal D hiç bir programı bölmüyor. Bu konuda büyük tebriği hakediyor. Programı bölerek listede kirlilik yaratmıyor. İstese BBEB`i böler Final kısmı ile uçuşa geçer. Bu arada BBEB neden özet yayınlamıyor. Özet olsa reytinglerine artı sağlar

Star'da Büyük Risk'te bölüyor..

Kanallar neden bölüyorlar programlarini anlamiyorum.. Madem basarili olacagini eminsin ve diziyi kabul ediyorsun, birak basarisini bölerek degil tek parça halinde göstersin..

diziler nasıl özet diye bölüyorsa acun da başlıyor diye bölebilir. 😉

Sen benim yazdıklarımı gerçekten anlamıyorsun. :D Ben uzun soluklu dizilerin maliyeti fazla olmaz demedim. Üzerinde fazla çalışılmayan dizilerin maliyeti fazla olmaz dedim. Bu dizilerin bazıları tutmaz bazıları da yıllarca sürer dedim kapiş? :D

Ayrıca bir kanal profesyonel diye her dizisi mükemmel olmak değil. Arada kurtarıcı dizilere de gerek var. Zaten işin profesyonelliği o maliyeti fazla olmayan kurtarıcı dizileri bulmakta ve Kanal D bu dizileri de bulmayı biliyor. İşte profesyonellik bu. Yine Apple örneği verilebilir. Her ürünü patlatmıyorlar arada geçiş ürünleri de var. Umarım anlamışsındır...

Ve böylece uzayarak gider diyalogumuz bence..

Neyse, bekleyelim o halde Kanal D'nin bombasini..

diziler nasıl özet diye bölüyorsa acun da başlıyor diye bölebilir. 😉
Ne olursa olsun bölünmesi çok yanlış. Zaten Ana Haber bültenini de bir tek Kanal D bölmüyor. Yine fanatik diyecekler ama umrumda değil. Gerçekler bunlar. Kanal D bugüne kadar hiç bir programını ya da haberi bölerek listede kirlilik yaratmadı

En Büyük Show açilisi muhtesem olmus.. Gerçekten muazzam..

Ne olursa olsun bölünmesi çok yanlış. Zaten Ana Haber bültenini de bir tek Kanal D bölmüyor. Yine fanatik diyecekler ama umrumda değil. Gerçekler bunlar. Kanal D bugüne kadar hiç bir programını ya da haberi bölerek listede kirlilik yaratmadı

bbeb özet veriyor mu ki ? özet veren her program bölmeli. hakkıdır çünkü :)
ana haber konusunda haklısın

Programı bölmek sadece listede göz boyamak oluyor yanılmıyorsam. Yoksa parasal bir katkısı yok bence bölmenin

- - - Ekleme - - -

bbeb özet veriyor mu ki ? özet veren her program bölmeli. hakkıdır çünkü :)
ana haber konusunda haklısın
Büyük Risk! mesela özetsiz yayınlanıyor ve 30 dakika. Ama parça pinçik ediliyor. Aynı şey Bir Şarkısın Sen için de geçerli. Program 3 kısıma bölünüyor

ebs da soner sarıkabadayı bile var.
vee ystnin sihirbazlarından biri çıktı sahneye
show acuna ihanet ediyor

Programı bölmek sadece listede göz boyamak oluyor yanılmıyorsam. Yoksa parasal bir katkısı yok bence bölmenin

- - - Ekleme - - -

Büyük Risk! mesela özetsiz yayınlanıyor ve 30 dakika. Ama parça pinçik ediliyor. Aynı şey Bir Şarkısın Sen için de geçerli. Program 3 kısıma bölünüyor

büyük Risk Final bölümü 4-5 dakika yayinlaniyor yanilmiyorsam..

- - - Ekleme - - -

haklısın :) para kazanmanın bir yolu da bu