Show Tv sabah kuşağı cemiyyeti kurulmuş o programda Hayata Gülümseni sunan kız da çıkarsa hiç şaşırmam. Kızı beyaz fondan başka bi yerde görmedikvayy en büyük show da ünlüler var saba tümer filan
Yıllar Sonra konusunda katılımıyorum. Yıllar Sonra dizisini Kanal D Erler Film`in hatrına yayınlamıştı. Ya Tutarsa diyip PT2`ye atmışlardı
nur yerlitaş da var
Show Tv sabah kuşağı cemiyyeti kurulmuş o programda Hayata Gülümseni sunan kız da çıkarsa hiç şaşırmam. Kızı beyaz fondan başka bi yerde görmedik
Dedim ya Erler Filmin hatrına yayınladılar o diziyi
Ama sen söyle lütfen, gerçekten Kanal D'ye yakisan bir dizimiydi ?
Tamam Kanal D zaten en profesyonel kanal inkar etmiyorum, yillardir en sevdigim kanallardan biri ama Yillar Sonra yanlis dizi seçimiydi bence..
Ve an itibariyle Star TV zirvede!
Belki Acun Medya SBT'ye telefon açip anlik reytinglerde bizi zirvede gösterin, FavoriForumum'da kötü anilmak istemiyoruz demislerdir.. 🙂
nur yerlitaş da var
ali kırca da var bence ama saklanıyor
Dedim ya Erler Filmin hatrına yayınladılar o diziyi
espiri yaptı
Bizim Okul çok klişe. Kanal D yayınlamaz artık bence. FOX`da olur bu dizi Kanal D Akasya Durağını başlatırken çok iyiydi dizi. Sonradan bozdu
Evet, zaten Erler Film ve Kanal D yillardir beraber çalisiyorlar.. Arka Sokaklar, Akasya, Yillar Sonra..
Ve yakinda Bizim Okul.. O da muhtemelen Kanal D'de yayinlanir..
- - - Ekleme - - -
Güldügüne ve begendigine sevindim..
Ne bombaligi mi ? Gold Film, Zülküf Yücel, Nisan Akman, Ilker Aksum, Aysegül Samlioglu.. Bunlari desem yeterli bence..
Madem Kanal D senin gözünde "profesyonel" bir kanal, neden o halde "bir diziyi yapalim, kusagi doldursun, kalitesiz olursa da olsun" desin? Mesela Yillar Sonra dizisinin senaryosu çok kliseydi, diyaloglar desen yetersiz. O halde nerede kaldi bir kanalin profesyonelligi ?
Bu arada uzun soluklu devam eden dizilerin maliyetli fazla olmaz demissin, ama Yaprak Dökümü'nün maliyeti azmiydi ? Dizinin basrol oyuncusu Halil Ergün son sezonda bölüm basina 70 bin TL kazaniyordu!