15 Ekim 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
Hahahahaha ya 5 ve 6 reytinge (ki totalde 5 bile alamamış) böylesine sevinir hale mi düştün sen yazık ki yazık kıyamam nasıl seviniyor hahahahahahshshshahajajaha :F:F:F:F:F:F:F:F:F
Sizin gibi boşlukta 1. olan diziye sevinmekten iyidir. :A EDHO gelince sizi de göreceğiz merakla bekliyorum. :Z

Sizin gibi boşlukta 1. olan diziye sevinmekten iyidir. :A EDHO gelince sizi de göreceğiz merakla bekliyorum. :Z
Cuma günü bi şey mi var, kıytırık yaz dizisi, 15 yıllık eski dizi ve hiçbir yerde 5 alamayan Yalancı. Baya doluymuş gerçekten :F :F :F

Kırmızı Oda'nın bu şekilde yükselmesine çok sevindim. AB grubunda 6.23 almışız ve zirvede yerimiz sağlam gibi duruyor keza ABC1 grubunda da öyle.

Yalancı da güzel yükselmiş bu hafta. Bir müddet daha devam eder ama beklentinin altında kaldı genel olarak.

Arka Sokaklar her zaman aldığı oranları alıyor. Bu sezon AB grubu biraz genelden düşük gidiyor sanki sadece.

Aşk Mantık İntikam yavaş yavaş düşecek gibi duruyor. Sıralama olarak çok sert gerilemiş bu hafta.

Evet çünkü her türlü övgüyü hak ediyor. :bhr: Ayrıca Masumlar'ın düşüşü KO'nunkinden beter oldu ve doğal olarak daha dikkat çekici. :A
Nasıl beter oldu ya Masumlar nasıl yarı yarıya reyting kaybettiyse Kırmızı Oda da kaybetti. :A AB'de 12, ABC1'de 11 alan dizi 5-6 reytinge düştü bu da çakılmak oluyor. :A İyice saçmaladın. :A

Nasıl beter oldu ya Masumlar nasıl yarı yarıya reyting kaybettiyse Kırmızı Oda da kaybetti. :A AB'de 12, ABC1'de 11 alan dizi 5-6 reytinge düştü bu da çakılmak oluyor. :A İyice saçmaladın. :A
Kırmızı Oda Masumlar gibi 16-17'ye çıkmadı yani onun düşüşü daha az kalıyor. :A

Şu güne gerçekten güçlü bir dizi gelse domine edecek reytingleri, dolu gibi gözükse de aslında çok boş bir gün. Atv veya Star’dan buna yönelik bir hamle bekliyorum. :A

Kırmızı Oda Masumlar gibi 16-17'ye çıkmadı yani onun düşüşü daha az kalıyor. :A
1634383877517.jpeg