15 Ekim 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

fgsn başrolü engin+boş gün sonuç 4 reyting
)) tubanın reytingi olsa dizi 6-7 alırdı en az

ben silmiyim bnm dizi ile ilgili yazmamı istemeyen modlarımız var
)) onlar siliyi
Taktin sende tubaya vazgeç tubayi ezmekten 😉

Silmemisler haci iste yazdigin mesaj

Dunde bana aynisini yaptin yazmadin demistim yine mesajini ekledim. Haci yapma artik havuc suyu kulan nereye kadar bu hizmeti verecegim sana))))
bnm mesajlar kalsa konu 2 katı olurdu panpa lütfdedip 5-6 tane bırakmışlar
))

bugün diziyi ergenler izlemiyi i dedim panpa onu forumdash dedi
))

Tuba bi daha ay yapimla çalışmasın bence ay yapimla olan dizileri tutmadi keşke karadayiyi kabul edeydi
Ay Yapım Tuba'yı Tuba'da Ay Yapım'ı bırakmaz bence
ayrıca herşey reyting değil zaten Tuba Ay Yapım'la çalıştığı ilk dizisi ile EMMY adaylığı kazandı Kara Para Aşk'ta gayet güzel bir dizi bence oyunculuğunu da bu diziyle fazlasıyla geliştirdi geliştirmeye de devam ediyor
Kara Para Aşk yanlış zamanda yanlış kanalda başladı en büyük hatası bu oldu bence
evet reytingleri çok yüksek değil belki ama asla yayından kaldırılması söz konusu olmaz

Bırakmasinlar bence ama daha iyi okusun senaryolari falan dizi guzel bnde izliyorum ama ilk sezonki kadar guzel degil

niye ezeyim olanı söyliyim
) reytingi olsa gönülçelen ve 20 dk de izlenirdi kpa da 3 tane izlenmeyen üst üsste
Bak o konuya katiliyorum 20 dkde senaryo dediler partner dediler tubayi aradan çıkardilar.
Ama kpada reytingi olmadığı belki ispatlanmis olabilir.partner iyi senaryo bazi hatalar disinda iyi ama izlenmiyor

oyuncunun oyunculuk seviyesipartnerine çok uzaksa o dizi tutmiyi
)) engin akyürek kendini çok geliştirmiş tuba yanında kötü duruyor ilker aksum zaten çok iyiydi
))

bişi mi diyorum lo ergenler izliyi diyorum ben hala ergenler izlemiyi diyen forumdash
))
senin koyduğun medsahj daaynısını diyor
)
Tamam oldu. total ergrnler izliyor demek daha dogru olur))) totalde biraz artmis hakkini yemeyelim)))

bişi mi diyorum lo ergenler izliyi diyorum ben hala ergenler izlemiyi diyen forumdash
))
senin koyduğun medsahj daaynısını diyor
)
Yahu ben de diyorum KPA'yı ergenler iz-le-mi-yor. İzlese Kiraz Mevsimi Küçük Ağa Medcezir gibi AB'si sabit kalırdı.

Tamam oldu. total ergrnler izliyor demek daha dogru olur))) totalde biraz artmis hakkini yemeyelim)))
total de olsa ab de olsa değişmez bence
)9

Yahu ben de diyorum KPA'yı ergenler iz-le-mi-yor. İzlese Kiraz Mevsimi Küçük Ağa Medcezir gibi AB'si sabit kalırdı.
ab yi ergen yaptığın için o mesajları kaale almiyim panpa geçerli bir mazaret söyle
)

ab yi ergen yaptığın için o mesajları kaale almiyim panpa geçerli bir mazaret söyle
)

engin ve tuba umarım iyi eğleniyordur romada bedavadan tatil yapıyorlar zevklerine diyecek birşey yok bence dizi 2 sezon oldu hala 3-4 reyting gidiyoruz eğer çarşamba diğer dizilerde bukadar düşük olmasaydı kara para aşk çoktan bitmişti bence diğer dizilerinde düşük olmasıyla çok göze batmıyoruz ama ciddi şekilde rahatsızım ben bu reytinglerden enginle tubaya hava hoş dizi 1 reytingte alsa devam etsin isterler bedavadan roma tatillerini yapıyorlar ama başarı diye birşey yok malesef

buradan bir sitemde atv kanalına ileticem ayoll siz 3 reyting alan kızlar ve annelerini bu duruma getirdinizya tebrik ediyorum şurda dizi harici izleyecek birşey bulmustum mahfettiniz
ümit kantacıları gönderip şuankı beceriksiz sunucuyu almakla ne yaptınız acaba 3 reyting alan bir yarışma şimdi 1 bile alamıyor 0 reytingle gidiyoruz sayenizde izlemiyorum artık

Yahu AB'nin çolugu var çocugu var, TNS bunu baya baya hissettiriyor. İster inan ister inanma. Karagül'ün bile cocuk kategorisinde 7r aldiği bi sistemden bahsediyoruz.

Tuba bi daha ay yapimla çalışmasın bence ay yapimla olan dizileri tutmadi keşke karadayiyi kabul edeydi
Aman iyiki kabul etmemiş hasta ruhlu hayranlarıyla yoksa uğraşacaktık
asi dizisi tuttu ordada Çetin Tekindor vardırBirde ona köylü güzeli rolleri yakışıyor

Ben neden seviniyorum izlediğim dizinin düşüşüne?

Bu arada @mrt-06 ve @semre 'ye güzel bi haber vereyim. Kadınlarda Yılanların öcü 7'ye yakın reyting almiş.​
Tesekurler Dizimizden memnunuz

Çarşamba reytingleri çok düşük sağlam bir dizi gelse zirveyi rahat alır.

Muhteşem yüzyılı sevmem ama gerçekten çarşambanın zirvesi My di

Tüm yapımlar izlenmemek için birbiriyle yarışıyor resmen.

Artık ligden düşmeye başlayan Zengin Kız Fakir Oğlan bile zirveye oynar hale geldi boşluktan.

Hayat Yolunda'nın tutmayacağını geçen hafta söylemiştim, bu hafta tescillendi. Maksimum 5 bölüm yayınlanır.

Benim Adım Gültepe'nin seveni çok forumda ama maalesef o da bitecek. Belki 13 bölüme tamamlanır.

Bu sene bir anda en güçlü kanallardan biri olmaya soyunan Fox'un en kötü gününün en basit gün olan Çarşamba olması da ilginç bir nokta. Kanal yöneticisi olsam ne yapıp ne edip iyi bir proje bulup Çarşamba'yı da ele geçirirdim kolayken.

Yahu reyting olayını yıllardır takip etmiyordum da bu nedir en fazla 5 reyting? 10 reytingi geçen çok dizi yok sanırım haftada? Benim takip etttiğim zamanlarda öbgzk 23-25 reyting alıyordu, M.Yüzyıl 15-16 reyting, Pusu 14-15 reyting falan alıyordu hatta Arka Sokaklar bile 10'u geçiyordu, 7 reyting başarısız sayılıyordu.

Biraz mağara oldu ama cidden merak ettim bu büyük düşüşün sebenini. Gerçi Abd dizi reytingleri de böyle.