Taktin sende tubaya vazgeç tubayi ezmekten 😉fgsn başrolü engin+boş gün sonuç 4 reyting )) tubanın reytingi olsa dizi 6-7 alırdı en az
ben silmiyim bnm dizi ile ilgili yazmamı istemeyen modlarımız var)) onlar siliyi
Taktin sende tubaya vazgeç tubayi ezmekten 😉fgsn başrolü engin+boş gün sonuç 4 reyting )) tubanın reytingi olsa dizi 6-7 alırdı en az
ben silmiyim bnm dizi ile ilgili yazmamı istemeyen modlarımız var)) onlar siliyi
niye ezeyim olanı söyliyim) reytingi olsa gönülçelen ve 20 dk de izlenirdi kpa da 3 tane izlenmeyen üst üssteTaktin sende tubaya vazgeç tubayi ezmekten 😉
Silmemisler haci iste yazdigin mesajyakında sıra ona da gelir kpa yı koruma adına)
diziyi izleyen yeterince ergen var lo twitterdan okiyim ))
bnm mesajlar kalsa konu 2 katı olurdu panpa lütfdedip 5-6 tane bırakmışlar))Silmemisler haci iste yazdigin mesaj
Dunde bana aynisini yaptin yazmadin demistim yine mesajini ekledim. Haci yapma artik havuc suyu kulan nereye kadar bu hizmeti verecegim sana))))
Ay Yapım Tuba'yı Tuba'da Ay Yapım'ı bırakmaz bence ayrıca herşey reyting değil zaten Tuba Ay Yapım'la çalıştığı ilk dizisi ile EMMY adaylığı kazandı Kara Para Aşk'ta gayet güzel bir dizi bence oyunculuğunu da bu diziyle fazlasıyla geliştirdi geliştirmeye de devam ediyor Kara Para Aşk yanlış zamanda yanlış kanalda başladı en büyük hatası bu oldu bence evet reytingleri çok yüksek değil belki ama asla yayından kaldırılması söz konusu olmazTuba bi daha ay yapimla çalışmasın bence ay yapimla olan dizileri tutmadi keşke karadayiyi kabul edeydi
Bu senin mesaji yahuu. taman unutkansin bari @Forumdash a iftira etme))bnm mesajlar kalsa konu 2 katı olurdu panpa lütfdedip 5-6 tane bırakmışlar))
bugün diziyi ergenler izlemiyi i dedim panpa onu forumdash dedi))
bişi mi diyorum lo ergenler izliyi diyorum ben hala ergenler izlemiyi diyen forumdash ))Bu senin mesaji yahuu. taman unutkansin bari @Forumdash a iftira etme))
Bırakmasinlar bence ama daha iyi okusun senaryolari falan dizi guzel bnde izliyorum ama ilk sezonki kadar guzel degilAy Yapım Tuba'yı Tuba'da Ay Yapım'ı bırakmaz bence ayrıca herşey reyting değil zaten Tuba Ay Yapım'la çalıştığı ilk dizisi ile EMMY adaylığı kazandı Kara Para Aşk'ta gayet güzel bir dizi bence oyunculuğunu da bu diziyle fazlasıyla geliştirdi geliştirmeye de devam ediyor Kara Para Aşk yanlış zamanda yanlış kanalda başladı en büyük hatası bu oldu bence evet reytingleri çok yüksek değil belki ama asla yayından kaldırılması söz konusu olmaz
Bak o konuya katiliyorum 20 dkde senaryo dediler partner dediler tubayi aradan çıkardilar.niye ezeyim olanı söyliyim) reytingi olsa gönülçelen ve 20 dk de izlenirdi kpa da 3 tane izlenmeyen üst üsste
oyuncunun oyunculuk seviyesipartnerine çok uzaksa o dizi tutmiyi )) engin akyürek kendini çok geliştirmiş tuba yanında kötü duruyor ilker aksum zaten çok iyiydi))Bırakmasinlar bence ama daha iyi okusun senaryolari falan dizi guzel bnde izliyorum ama ilk sezonki kadar guzel degil
Bak o konuya katiliyorum 20 dkde senaryo dediler partner dediler tubayi aradan çıkardilar.
Ama kpada reytingi olmadığı belki ispatlanmis olabilir.partner iyi senaryo bazi hatalar disinda iyi ama izlenmiyor
Tamam oldu. total ergrnler izliyor demek daha dogru olur))) totalde biraz artmis hakkini yemeyelim)))bişi mi diyorum lo ergenler izliyi diyorum ben hala ergenler izlemiyi diyen forumdash ))
senin koyduğun medsahj daaynısını diyor)
Yahu ben de diyorum KPA'yı ergenler iz-le-mi-yor. İzlese Kiraz Mevsimi Küçük Ağa Medcezir gibi AB'si sabit kalırdı.bişi mi diyorum lo ergenler izliyi diyorum ben hala ergenler izlemiyi diyen forumdash ))
senin koyduğun medsahj daaynısını diyor)
total de olsa ab de olsa değişmez bence)9Tamam oldu. total ergrnler izliyor demek daha dogru olur))) totalde biraz artmis hakkini yemeyelim)))
ab yi ergen yaptığın için o mesajları kaale almiyim panpa geçerli bir mazaret söyle)Yahu ben de diyorum KPA'yı ergenler iz-le-mi-yor. İzlese Kiraz Mevsimi Küçük Ağa Medcezir gibi AB'si sabit kalırdı.
ab yi ergen yaptığın için o mesajları kaale almiyim panpa geçerli bir mazaret söyle)Yahu ben de diyorum KPA'yı ergenler iz-le-mi-yor. İzlese Kiraz Mevsimi Küçük Ağa Medcezir gibi AB'si sabit kalırdı.
Yahu AB'nin çolugu var çocugu var, TNS bunu baya baya hissettiriyor. İster inan ister inanma. Karagül'ün bile cocuk kategorisinde 7r aldiği bi sistemden bahsediyoruz.total de olsa ab de olsa değişmez bence)9
ab yi ergen yaptığın için o mesajları kaale almiyim panpa geçerli bir mazaret söyle)
ab yi ergen yaptığın için o mesajları kaale almiyim panpa geçerli bir mazaret söyle)
Aman iyiki kabul etmemiş hasta ruhlu hayranlarıyla yoksa uğraşacaktıkTuba bi daha ay yapimla çalışmasın bence ay yapimla olan dizileri tutmadi keşke karadayiyi kabul edeydi