Evet romadaki sahneler ergen isiydi dondurmanin burnuna bulasmasi sahnesi)))))) dun @xemrexxx twitterda ergenler costu okuyorum diyordordu.( bakiyorum yine unutmus dunki konusmalarimi)))) ben de kiraz mevsimine bakarak bu sahneler yazilmis, ergenlerden reyting katkisi bekliyorlar ama tns de gecen sene bu sahneler pek reyting getirmezdi bakalim bu sene getirecek mi demistim. Bu sene de tns denekleri (olgun denekler) aska kapilari kapali)))Yukarda da dediğim gibi geçen seneki artış Roma yüzünden değilmiş.
Roma'yı ergenik yapmadım. @beyazsoy ile dün akşam konuda tartişiyordunuz yoksa @-potterhead- miydi?
Evet hep diyor sonra, demedim diyor. Oysa konu orda duruyor(tabi silmediyse?)Evet romadaki sahneler ergen isiydi dondurmanin burnuna bulasmasi sahnesi)))))) dun @xemrexxx twitterda ergenler costu okuyorum diyordordu.( bakiyorum yine unutmus dunki konusmalarimi)))) ben de kiraz mevsimine bakarak bu sahneler yazilmis, ergenlerden reyting katkisi bekliyorlar ama tns de gecen sene bu sahneler pek reyting getirmezdi bakalim bu sene getirecek mi demistim. Bu sene de tns denekleri (olgun denekler) aska kapilari kapali)))
Dusenin dostu olmazmis)))Sen reyting düşüşüne sevineceksin galiba baya.
ne ara roma-ergen muhabbetine girdik dahaçok forumdash ile konuştuk onuEvet romadaki sahneler ergen isiydi dondurmanin burnuna bulasmasi sahnesi)))))) dun @xemrexxx twitterda ergenler costu okuyorum diyordordu.( bakiyorum yine unutmus dunki konusmalarimi)))) ben de kiraz mevsimine bakarak bu sahneler yazilmis, ergenlerden reyting katkisi bekliyorlar ama tns de gecen sene bu sahneler pek reyting getirmezdi bakalim bu sene getirecek mi demistim. Bu sene de tns denekleri (olgun denekler) aska kapilari kapali)))
Evet o bakımdan seviniyorum, en azından ergenler izliyor lafına maruz kalmam.Ergen çıkmamasını kasteddik.
Dusenin dostu olmazmis)))
Twitter beyni sulandiriyor galiba))) ama silmez silmeye kalsa binlerce mesaji nasil silecek guc yetmez)))Evet hep diyor sonra, demedim diyor. Oysa konu orda duruyor(tabi silmediyse?)
Tuba bi daha ay yapimla çalışmasın bence ay yapimla olan dizileri tutmadi keşke karadayiyi kabul edeydiSaçmalık Kara Para Aşk totalde yükselmiş Ab'de düşmüş en durağan bölümleri bile ab'de birinci olurken Roma bölümünün düşmesi saçmalığın belgesi gibi olmuş
abc1 gurubunda yine zirvede
My den once saat 21:30dan sonra girdik ya sen okuyorum dedinne ara roma-ergen muhabbetine girdik
my başrollerinden bahsetmedik mi seninle
kpa konusuna ben yazınca mesajlar siliniyi bana özel muamele var o yüzden yazmiyi artık oraya )))My den once saat 21:30dan sonra girdik ya sen okuyorum dedin
o zaman da karadayı tutmazdı panpa ))) tubanın bergüzar gibi reytingi yok bir de onun yanın yaklaşamaz oyunculuktaTuba bi daha ay yapimla çalışmasın bence ay yapimla olan dizileri tutmadi keşke karadayiyi kabul edeydi
Tubanin reytingi olmasa dizi 4 almazkpa konusuna ben yazınca mesajlar siliniyi bana özel muamele var o yüzden yazmiyi artık oraya )))
o zaman da karadayı tutmazdı panpa ))) tubanın bergüzar gibi reytingi yok bir de onun yanın yaklaşamaz oyunculukta
Dun yazdin ya neyi siliniyon )) haci bak havuc suyu hafizaya iyi geliyormus)))kpa konusuna ben yazınca mesajlar siliniyi bana özel muamele var o yüzden yazmiyi artık oraya )))
o zaman da karadayı tutmazdı panpa ))) tubanın bergüzar gibi reytingi yok bir de onun yanın yaklaşamaz oyunculukta
fgsn başrolü engin+boş gün sonuç 4 reyting )) tubanın reytingi olsa dizi 6-7 alırdı en azTubanin reytingi olmasa dizi 4 almaz
ben silmiyim bnm dizi ile ilgili yazmamı istemeyen modlarımız var)) onlar siliyiDun yazdin ya neyi siliniyon )) haci bak havuc suyu hafizaya iyi geliyormus)))
modlar beynini de mi siliyor)))fgsn başrolü engin+boş gün sonuç 4 reyting )) tubanın reytingi olsa dizi 6-7 alırdı en az
ben silmiyim bnm dizi ile ilgili yazmamı istemeyen modlarımız var)) onlar siliyi
yakında sıra ona da gelir kpa yı koruma adına)modlar beynini de mi siliyor)))