Karadayı artık tekrar vermesin, herkes ilk bölümü izliyor anlaşılan...
hem özet hem tekrar sıkıcı oluyor. yerini destre aldı
Karadayı artık tekrar vermesin, herkes ilk bölümü izliyor anlaşılan...
puhahaha o bakişi sadece ben hissetmiyormuşumsülümanın muhteşemde pargalıya bir melül melül bakışı var yani birbirlerine aşık bunlar dersinn) sülüman hürrem için değilde gördüğüm kadarıyla pargalı için bergüzardan ayrılabilir)
Hep merak etmişimdir Necati Ş. kimdir? Nasıl damdan düşer gibi başrol aliyor önceki projeleri varmi diye ama ne kısmetse hiç araştirmadim...Amerikaya niye gidiyormuş ki?Forumdash osman sınav necati şaşmaz ı keşfetti hikayesi mucize resmen n.şaşmaz abd ye gidiyomuş 11 eylül de saldırı olunca burda kalmış sonra da vadi işte nerden nereye
Kardeşlermiymiş?kenan vadide oynamazdı başlayan işe sonradan girmek kenana yakışmaz başta girse zaten ölmüş olurdu bu dizi şaşmaz kardeşler a.ş. ye aittir
Kardeşlermiymiş?
senaryo kötü değil süper değil dedim. senaryo kötü olsa oyuncular bişey yapamaz ama senaryo idare eder tarzdaysa yani saçma seğilse oyuncularda diziyi yukarı çeker birde müzikler çok önemli oda senaryoyu yukarı çıkarıryor
- - - Ekleme - - -
herkes görmek istediğini görürmüş)) algıda seçiçilik işte buna danir))))
hem özet hem tekrar sıkıcı oluyor. yerini destre aldı)))
Sorumun cevabini buldumzübeyr-raci-necati şaşmaz akrabalk ilişkilerini tam bilmiyorumama raci ile necati kardeş diye hatırlıyorum
Sorumun cevabini buldumParayı nasıl bölüşüyorlarBirbirlerine diyorlarmıdır"ben olmasam sen bi hiçtin - asıl ben olmasam o dizin tutmazdi - $#*!$#*!$#*!$#*!$#*!$#*!$#*!$#*! "
Hazır ünü duyulmuşken dizi bitince emlakçilik / inşaat işine girerdim onun yerinde olsamForumdash n.şaşmaz abd de iş kurmuş emlaktı galiba oraya yerleşmeye gidiyomuş tam saldırı günü işte raci şaşmaz eskiden beri osman sınavla çalışırdı deli yürek in senaristiydi vadinin yapımcısı ve senaristi necati şaşmaz ın kardeşidir polat 41 raci 38 yaşında bi de yapımcı zübeyr şaşmaz var
- - - Ekleme - - -
Necati şaşmaz ın bölüm başı 75 bin aldığı söyleniyo şimdi zam yapmıştır kesin
zübeyr-raci-necati şaşmaz akrabalk ilişkilerini tam bilmiyorumama raci ile necati kardeş diye hatırlıyorum
Adam kazandığını kazandı ihtiyacı yok öyle şeylere tr de yapsa patlar zaten adamın dizide okuduğu kitaplar satış rekoru kırıyo bi ara bi oyuncakla oynuyodu zekayla ilgili oyuncak meşhur oldu her yerde satıyolaro dediğini vadinin erhanı yaptı ufak inşaat diyevadinin en çok ciro yapan dizi olduğunu da belirtmek işterim
Simge Fıstıkoğlu haber sunarken Erol Günaydın'a Engin Günaydın dedi
- - - Ekleme - - -
00:45 - 01:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 2.61 , 2) KANALD: 2.16 , 3) SHOW: 1.63
Sabaha kadar açıklanacak mı anlık reytingler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?