15 Aralık 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 35. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Sen Türkülerini Söyle - 19. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Gerçek hayatta yaşından büyük zengin adamlara aşık olan genç güzel kadınlar yok mu yoksa dünyadan bu kadar bihaber mi yaşıyorsun.
Tabii ki de var kaç tanesi yiğeninin kayınpederin ile ya da ablasının kocasının abisi ile yaşıyor

Kaç tanesi ahlak dersi verip sonra gidip böyle bişi yapıyor

Ayyy neyse fatih e gömmüşler yine senin mesajlarından sonra keyfim yerine geldi

https://twitter.com/x/status/1735745386575196278
------

31. yaş sendromu
Ayol klasik metres ve azgın teke olayı nesi Ab bunun

Ay neyse rakip dizide çocukluğundan beri tanışan, tecrübesiz iki kişi arasında metres konusu var diye elrştirenler ;35-36 yaşındaki kadın ve 60+ erkek arasındaki metreslik konusundan gelen reytingle bayram ediyor, gören gözler için nice ibretler vardır
çok mutlu oldum konuyu Merve aydınla kapatıp öğle yemeğimi hazırlamaya gidiyorum kahkahalar eşliğinde

Son düzenleme:
Alev - Apo olayı yokken de AB idi ve yine kabul etmiyordun, ne değişti

Kızılcık Şerbeti 13 reyting 👏 Fazla söze gerek yok, hak edilmiş bir reyting.

Yalı Çapkını'nı neden hala 8 reytinglik bir kitle izliyor ? Ben hayatımda böyle rezil bir dizi görmedim....Kısır döngü yapmaktan yorulmadılar, sakın ama sakın 3.sezona bulaşmasınlar, Sen Anlat Karadeniz gibi 6 bölüm yapıp kalkarlar ki bence şimdiden 8 reyting'de kalıyorlarsa, sezon sonuna doğru 5-6'ları görürler. Acilen kitlelerin bu diziden uzaklaşması lazım iyice.

Gaddar gelince zaten Yalı Çapkını'nın 8 reytinglik kitlesinden 1 reyting daha kaybı olur. Kesin ve net.

Arka Sokaklar'da, Ateş Kuşları'da artık bitmeli yani, bu devirde AB'de 2'nin altında dizi devam ettirmek de ne bileyim.

Atv'nin bu sabrı nereden geliyor ? Keşke aynı tavrı EDHO için yapsaydı diyecektim de, sezon başında BBCS için yaptı, ekmeğini de yiyor.

Kaç haftadır tüm tuşlara basıp yine bizi geçemediniz hala bahaneler peşindesin
Abde özetimizle yarıştığınıza göre halis ağayla ifakat shipi görmemiz yakındır

Kaç haftadır tüm tuşlara basıp yine bizi geçemediniz hala bahaneler peşindesin
Abde özetimizle yarıştığınıza göre halis ağayla ifakat shipi görmemiz yakındır
Kız ben masterchef izliyorum başladığından beri sen çok geri kalmışsın batuş 😱
------

Dizinin en heyecansız bölümleri bile o reytingi almıyor AB'de
Balon gibi patladın hasetlikten 🎈
Eeee işte dediğim gibi bir gariplik var ederini çok geçmiş bu basit aldatma, zengin kız f* cker oğlan, kart horoz genç metres dizisi