sen hangisini izlıyon
Ben Müge izliyorum sadece
sen hangisini izlıyon
bende esrayı izlerdim or5da konuylar hep aynı kızlar kaçıyor ..evli kadın başka erkeklere kaçıyor konu hep aynıu bende trtde seksenleri izlemeye başldımBen Müge izliyorum sadece
bende esrayı izlerdim or5da konuylar hep aynı kızlar kaçıyor ..evli kadın başka erkeklere kaçıyor konu hep aynıu bende trtde seksenleri izlemeye başldım
hemde baya ..son sezon diyenler bile var..baya şikayet var..esra kalkarsa foxtakı zuhal zirvede olurİyi yapmışsın tepki almaya başladı artık program
hemde baya ..son sezon diyenler bile var..baya şikayet var..esra kalkarsa foxtakı zuhal zirvede olur
seda sayan gibi eğlence formatı olsa tutmaz ..o zaman neyse atv gene bulur ona format kalkarsaBence bitmeli esra başka format bulmalı
Aynı şey Hekimoğlu'na da oldu her hafta final yaptıSezon başından beri Baraj kaç kere final yaptı acaba çok merak ediyorum. Geçen hafta da Gizem Karaca gelince reytingler düşecekti.
Hekimoğlu'nu pazartesi gününde üç bölümde öğütürler.Hekimoğlu bence garantiledi.Ben kanalın yerinde olsam pazartesi boş pazartesi gününe tekrar koyarım
Banada öyle geliyor
Ama düşmeleri enteresan değil mi maç falanda yoktu.
Onun etkisiyle yükseldi ve ab de baya kötü düşmüş 0.70 kadar
3-4 dizi izliyorum, özellikle karantina döneminde hepsini full izleme fırsatım oluyor. Baraj fena değildi de o kadar bölümü izlemeye üşeniyorum. Ara ara Arif'in sahnelerine göz atarım.FOX ne kadar destek verirse versin dizinin senaryosu iyi değilse izlenmiyor. En iyi örneği Çocukluk. Kanal her dizinin ardından tekrarını koydu ama durum ortada.
Sezona erken başladığı için ve izleyici ekran başına tam dönmediği için kanal bir süre devam ettirdi sadece bu. Başka bir şey yaptığını görmedim kanalın ben.
Bu arada sen ve @kerem tekrar izleyin bence.
Arif dün hepsini kudurttu.3-4 dizi izliyorum, özellikle karantina döneminde hepsini full izleme fırsatım oluyor. Baraj fena değildi de o kadar bölümü izlemeye üşeniyorum. Ara ara Arif'in sahnelerine göz atarım.
Gününü değiştirsinler demedim ki hekimoğlunun tekrarını koysunlar dedim kanal film koymuş 4 reyting almış 2 alsa yine iyiHekimoğlu dün akşam dramın ekmeğini güzel yemiş ancak haftaya aynı sonuçlar gelmeyebilir. Kaç haftadır dediğim gibi dizi ana hikayesi olmadan ilerliyor. Bu hafta mutlaka dedektif hikayesine başlamamız gerekiyor. Hem dizi için hem de Ateş'in karakter değişimi için bu hikaye gerekiyor.
Hekimoğlu'nu pazartesi gününde üç bölümde öğütürler.
Seni Çok Bekledim in tutacağına kesin mi? Yoo ve ne belli çarşamba olmayacağı?Masumlar Apartmanı'ın bir bölümünü izleyim dedim reytingini düşürdüm...😀
Edho 'ya da tebrikler.
Seni çok Bekledim geldiği gibi Baraj ve Hekimoğluna final yolu görünür...Star da dizi olmamasına rağmen bu oranları alıyorlar..
Bende düşünmüyorum salı olacağınıSeni Çok Bekledim'in Salı günü olacağını düşünmüyorum. Çarşamba günü yayınlanır bence.
Senaryo hareketlendi, izleyicinin ilgisini çekti.
Benim ki sadece bir tahmin..Evet Salı olmayabilir de...Gününü değiştirsinler demedim ki hekimoğlunun tekrarını koysunlar dedim kanal film koymuş 4 reyting almış 2 alsa yine iyi
------
Seni Çok Bekledim in tutacağına kesin mi? Yoo ve ne belli çarşamba olmayacağı?
Bende düşünmüyorum salı olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?