Ben Gülben gibi her gördüğüm erkeğe yükselecek kadar delirmedim bir şey olmaz.Kınama, kınadığını yaşamadan ölmezsin...
Ben Gülben gibi her gördüğüm erkeğe yükselecek kadar delirmedim bir şey olmaz.Kınama, kınadığını yaşamadan ölmezsin...
Yükselmek yahut delirmek ile bir alakası yok, aşk bu hiçbir şeyle ilgisi yok, kişi fark etmez aşkın karşısında...Ben Gülben gibi her gördüğüm erkeğe yükselecek kadar delirmedim bir şey olmaz.
Off sen hala orada mısın. İyi bol bol izle, nasıl olsa gelecek sezonu göremeyecek.Kardeşinin eski manitasına aşık olan birini artık ciddiye almam mümkün değil. Bir de bu akşam izlemeyeceğim galiba.
Evet en azından kaliteli bir kadın karakter izlerim. Safiye dışında mantıklı insan kalmadı koca dizide.Off sen hala orada mısın. İyi bol bol izle, nasıl olsa gelecek sezonu göremeyecek.
Mantıklı insan?Evet en azından kaliteli bir kadın karakter izlerim. Safiye dışında mantıklı insan kalmadı koca dizide.
Evet en azından bunu diyebilecek cesareti olan tek kişi. Takıntılı olabilir ama diğerleri kadar kafayı yemedi en azından.Mantıklı insan?
Kahkaha attım burada. Safiye yeni idolüm.Evet en azından bunu diyebilecek cesareti olan tek kişi. Takıntılı olabilir ama diğerleri kadar kafayı yemedi en azından.
Bir o bozulmadı zaten iyi bilin değerini.Kahkaha attım burada. Safiye yeni idolüm.
İnci bozuldu yani... Çok haklısın.Bir o bozulmadı zaten iyi bilin değerini.
Gerçek karakterler için konuşuyorum senaristlerin hayal dünyasından çıkanlar için değil.İnci bozuldu yani... Çok haklısın.
Hekimoğlu bence garantiledi. Ben kanalın yerinde olsam pazartesi boş pazartesi gününe tekrar koyarımHekimoğlu yeni yılı garantiledi bence. Totalde 4'ü AB grubunda 5'i zorladı. Bir kez daha Türk izleyicisinin dram yönü ortaya çıktı. Çok daha iyi bölümler vardı ama bu bölüm sezonun en yüksek reytingi oldu.
Baraj yine yükselmiş. Bu gidişle haziranda zirvede sezon finali yapacak
EDHO ve Masumlar Apartmanı bu hafta düştü ama ikisi de hâlâ çok iyi.
Güldür Güldür Show bu hafta tekrar düştü. Geçen hafta Masumlar Apartmanı skeci etkisiyle yükselmiş gibi duruyor.
Maç vardı A sporda EDHO ondan düşmüş zaten bence bu kadar.Hekimoğlu bence garantiledi. Ben kanalın yerinde olsam pazartesi boş pazartesi gününe tekrar koyarım
Banada öyle geliyor
Ama düşmeleri enteresan değil mi maç falanda yoktu.
Onun etkisiyle yükseldi ve ab de baya kötü düşmüş 0.70 kadar