Sanki sen bana laf çaktın...Hmm...🤔Sezon başından beri Baraj kaç kere final yaptı acaba çok merak ediyorum. Geçen hafta da Gizem Karaca gelince reytingler düşecekti.
Sana değil, sezon başından beri herkes Baraj final yapar diyordu. Ama yapmadı, aksine reytinglerini arttırdı.Sanki sen bana laf çaktın...Hmm...🤔
Yaa.. Evet beni şaşırttı aslında.. Demek senaryo iyi işlenirse iyi reytinglerde geliyormuş..Tebrik ederim büyük bir başarı...Sana değil, sezon başından beri herkes Baraj final yapar diyordu. Ama yapmadı, aksine reytinglerini arttırdı.
Seni Çok Bekledim'in Salı günü olacağını düşünmüyorum. Çarşamba günü yayınlanır bence.Yaa.. Evet beni şaşırttı aslında.. Demek senaryo iyi işlenirse iyi reytinglerde geliyormuş..Tebrik ederim büyük bir başarı...
Benim demek istediğim Seni Çok Bekledim geldiğinde ortalık karışır...Yani şu an 6 reyting alıyorsa 5'e düşer gibi...
Ben salı olur diye düşündüğüm için demiştim...Ama bence salı daha uygun çarşambaya göre...Bakalım hangi gün yayınlanacak...Seni Çok Bekledim'in Salı günü olacağını düşünmüyorum. Çarşamba günü yayınlanır bence.
Senaryo hareketlendi, izleyicinin ilgisini çekti.
Sezon başından beri sürekli yükselmesine rağmen hala böyle bir algı yaratılmaya çalışılması ilginç gerçekten. Bir de Fox sanki diziye inanılmaz bir pr yaptığı için yükseliyormuş gibi yorumlar yapan var. Fox'un pazartesi geceleri dışında hiç dizinin tekrarını yayınladığını bile görmedim. Sürekli mucize doktor ve kefaretin tekrarını yayınlıyor. Ama sorsan kanal desteği sayesinde buralara gelmiştir.Sezon başından beri Baraj kaç kere final yaptı acaba çok merak ediyorum. Geçen hafta da Gizem Karaca gelince reytingler düşecekti.
FOX ne kadar destek verirse versin dizinin senaryosu iyi değilse izlenmiyor. En iyi örneği Çocukluk. Kanal her dizinin ardından tekrarını koydu ama durum ortada.Sezon başından beri sürekli yükselmesine rağmen hala böyle bir algı yaratılmaya çalışılması ilginç gerçekten. Bir de Fox sanki diziye inanılmaz bir pr yaptığı için yükseliyormuş gibi yorumlar yapan var. Fox'un pazartesi geceleri dışında hiç dizinin tekrarını yayınladığını bile görmedim. Sürekli mucize doktor ve kefaretin tekrarını yayınlıyor. Ama sorsan kanal desteği sayesinde buralara gelmiştir.
Bunu hangi dizi için söyledin merak ettim @Emre OzansoySezona erken başladığı için ve izleyici ekran başına tam dönmediği için kanal bir süre devam ettirdi sadece bu. Başka bir şey yaptığını görmedim kanalın ben.
ESREA MUGEYİ UCGRUPDA GEÇMEYİ BAŞARMIŞ BRAVO
Geçen sezondan gelen dizilere bütün kanallar tolerans gösterdi zaten, öğretmen istisnası dışında. Bir de baraj sadece 2 bölüm yayınlanıp 6 ay ara vermiş bir dizi, ne yapacaktı kanal 3.bölümde 2 reyting aldı diye direkt bitirecek miydi?FOX ne kadar destek verirse versin dizinin senaryosu iyi değilse izlenmiyor. En iyi örneği Çocukluk. Kanal her dizinin ardından tekrarını koydu ama durum ortada.
Sezona erken başladığı için ve izleyici ekran başına tam dönmediği için kanal bir süre devam ettirdi sadece bu. Başka bir şey yaptığını görmedim kanalın ben.
Bu arada sen ve @kerem tekrar izleyin bence.
ALEYNA ÇAKIRI çözemedi diyemı düştü acaba..muge çözeride izin vermedilerAleyna çakır olayından sonra müge düştü
ALEYNA ÇAKIRI çözemedi diyemı düştü acaba..muge çözeride izin vermediler
eskiden beri ya muge 1. yada esra 2.di evlilik programlarından bahsediyorum sonra ..2016da zuhal topal 1.di...şimdi gene esra zirvede valla..evet aynen tehdit etmişler...herkesi..bellide kimin öldürdüğüdeİzin vermediler kadına ailesine kadar tehdit ettiler oda bir yerden sonra durdu tabii
eskiden beri ya muge 1. yada esra 2.di evlilik programlarından bahsediyorum sonra ..2016da zuhal topal 1.di...şimdi gene esra zirvede valla..evet aynen tehdit etmişler...herkesi..bellide kimin öldürdüğüde
sen hangisini izlıyonevet esra hiç mügeyi geçemiyordu aleynadan sonra düştü esra geçti mügeyi yazık ya