15 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

show sevdaluktata aynı şeyi yaptı tüm dizilerinde aynı şeyi yapıyor demekki tutmaması o yüzden olamaz tutmayacağı vardır o yüzden tutmamıştır

çok sevdiğim birisin fakat karadayı konusunda birgün seninle pis bozuşacağız.
Altı üstü bir dizi be abi bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Ben sadece takılıyorum Karadayı'ya. Yani bir dizi için birbirimizi kırmaya değmez bence.

show sevdaluktata aynı şeyi yaptı tüm dizilerinde aynı şeyi yapıyor demekki tutmaması o yüzden olamaz tutmayacağı vardır o yüzden tutmamıştır
Lütfen ezbere konuşma destere ne aynı şeyi Sevdaluk'ta sadece 1 kere sonda Reklam'lara girdi Aşk Ekmek Hayaller'in de 1. Bölüm'de öyleydi ama şimdi 5 kuşak Reklam'lar verdi.

Lütfen ezbere konuşma destere ne aynı şeyi Sevdaluk'ta sadece 1 kere sonda Reklam'lara girdi Aşk Ekmek Hayaller'in de 1. Bölüm'de öyleydi ama şimdi 5 kuşak Reklam'lar verdi.

bu dizinin kaçıncı haftası ilk mi?

2. Haftası.

Noldu ya gerçek mi. 😱

ezbere konuşma diyorsunda ezbere konuştuğumuz yok? show da iki dizi izliyorum reklam düzeni berbat ama buna rağmen her hafta diloş 6 reyting alıyor, demekki reklam düzeni berbat olsada izlenen dizi izleniyor, bahsettiğiniz dizinin geçen haftaki izlenme oranı kaç hanı geçen hafta reklamsız yayınlanmış ya kaç reyting almış?
sevdaluk ilk haftasında 6 reyting aldı? sizin diziniz kaç reyting aldı ilk haftasında ondan bahset biraz?

Dila Hanım'ın nesi berbat başta 2 kere Reklam'lara giriyor sonra 1 saat Reklam'sız gidiyor. Aşk Ekmek Hayaller 30 DK zar zor Reklam'sız gitti. İlk hafta galiba TOTAL'de 2.5 küsür AB'de 2.76 ile basladı.

Dila Hanım'ın nesi berbat başta 2 kere Reklam'lara giriyor sonra 1 saat Reklam'sız gidiyor. Aşk Ekmek Hayaller 30 DK zar zor Reklam'sız gitti. İlk hafta galiba TOTAL'de 2.5 küsür AB'de 2.76 ile basladı.

izlemiyorsun o zaman dilayı

özet biter reklam başlar 15 dakika sonra tekrar yeni bölüm iki dakika sonra tekrar reklam 10 dakika sonra tekrar yeni bölüm arada üç dört defa reklam sonra 20 dakikalık final reklamıyla devam eder

biü dede aynı durum

show un reklam düzeni beş para etmez ama reklam düzeninden dolayı dizimiz izlenmedi lafına hiçbir zaman inanmam kendi izlediğim diziler içinde böyle bir bahaneye sığındığımı tarih yazmaz kimse tek örnek bulmaz bununla ilgili..
diziyi beğenen halk herşeye rağmen kanala küfre küfrede sevdiği diziyi yine izler reklamdan dolayı reyting düşmez..

İzlemiyorum ama Anlık'ları takip ediyorum 21.30'dan 22.40'de kadar Reklam'sız gidiyor Dila Hanım. Bence gayet iyi. Aşk Ekmek Hayaller yeni bir Dizi onu düşünerek daha anlayışlı olmalılardı bence. @destere .

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 6.31 2) TRT1: 4.65 3) KANALD: 4.22 4) SMNYL TV: 4.07 5) ATV: 2.64

23:30 - 23:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 4.69 2) TRT1: 4.17 3) STAR: 3.37 4) SHOW: 2.83 5) KANALD: 2.82

23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 4.16 2) SHOW: 3.08 3) SMNYL TV: 2.3

00:00 - 00:15 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 3.7 2) SHOW: 2.52 3) SMNYL TV: 2.31

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) SHOW: 2.46 2) STAR: 2.4 3) SMNYL TV: 2.08