He iyi iyi bir an seni de mi kayıp ettik dedim.Yok beee AEH reklam verdi nete dödndüm nette bişey bulamadım Acun açtim şimdi netteyim
Şimdiden söylim yst-finali pazar olursa yst izlerim Finallerini hep izlemişimdirHe iyi iyi bir an seni de mi kayıp ettik dedim.
Finale ben de bakıyorum.Şimdiden söylim yst-finali pazar olursa yst izlerim Finallerini hep izlemişimdir
Karadayı'ya laf ediyordunuz (uk) ama Güneşi Beklerken'in aşağıda kalır yanı yok gibi.Gb reklam dönüşü 23:33.
Gb bitti!
Aman boşver TV 8'e geçsin daha yüzüne bakmam.Şimdiden Acuncu olduk
Karadayı tartışmalarını yarın yapacağız ama neyse. Karadayı 23:48 gibi falan bitiyor. Gb 23:32. Arada 16 dakika fark var. Ayrıca bırak da gb geç bitsin. İki tane 10+ alan rakibi yüzünden yükselemiyor kolay kolay. Karadayı'nın tek rakibi Acun. Kendi de 10-11 falan alıyor zaten.Karadayı'ya laf ediyordunuz (Uk) ama Güneşi Beklerken'in aşağıda kalır yanı yok gibi,
Aman boşver TV 8'e geçsin daha yüzüne bakmam.
Karadayı tartışmalarını yarın yapacağız ama neyse. Karadayı 23:48 gibi falan bitiyor. Gb 23:32. Arada 16 dakika fark var. Ayrıca bırak da gb geç bitsin. İki tane 10+ alan rakibi yüzünden yükselemiyor kolay kolay. Karadayı'nın tek rakibi Acun. Kendi de 10-11 falan alıyor zaten.
@Bully dedi galiba.Kim Dayima laf atiyor @mrt-06 hülooooggg
annem izliyordu bende baktım biraz,tekerlikli sandalyeden düşen aliye neoldu dizinin finalinde?küçük gelin her zamanki gibi ambargoyu uygulamış helal ulaa
Acun alır Karadayı'nın ifadesini yarın.Neyse onun ifadesini Pazartesi konusunda aliriz
Acun alır Karadayı'nın ifadesini yarın.
aga ondan sonrasında tatar ramazanı açtık bilmiyorum zaten orda bitmiştirATV Pazar akşamı yok olmuş reyting listesinde,kanal senelerdir bir çözüm bulamadı bu güne.
annem izliyordu bende baktım biraz,tekerlikli sandalyeden düşen aliye neoldu dizinin finalinde?