15 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 7.73 2) KANALD: 6.47 3) TRT1: 4.97 4) SMNYL TV: 4.5 5) ATV: 2.09

ab si çoşuyordur bu anlıklarda GB nin bakalım yarın ab kaç gelicek ki..ben 8.50 bekliyorum totalden pek beklentim yok ama 6.15 alırız her türlü :)

Güneşi Beklerken geçen haftaya göre daha iyi gitti gibi anlıklarda. 7 göremedik ama bir türlü. :( Yarın yükseliş bekliyorum hadi bakalım. :)

Karadayı'ya laf ediyordunuz (Uk) ama Güneşi Beklerken'in aşağıda kalır yanı yok gibi, :A

Aman boşver TV 8'e geçsin daha yüzüne bakmam. :F
Karadayı tartışmalarını yarın yapacağız ama neyse. :A Karadayı 23:48 gibi falan bitiyor. Gb 23:32. Arada 16 dakika fark var. Ayrıca bırak da gb geç bitsin. İki tane 10+ alan rakibi yüzünden yükselemiyor kolay kolay. Karadayı'nın tek rakibi Acun. Kendi de 10-11 falan alıyor zaten. :X

Karadayı tartışmalarını yarın yapacağız ama neyse. :A Karadayı 23:48 gibi falan bitiyor. Gb 23:32. Arada 16 dakika fark var. Ayrıca bırak da gb geç bitsin. İki tane 10+ alan rakibi yüzünden yükselemiyor kolay kolay. Karadayı'nın tek rakibi Acun. Kendi de 10-11 falan alıyor zaten. :X
Kim Dayima laf atiyor @mrt-06 hülooooggg :D
@Bully dedi galiba. :A

Vasfiye gibi ortalığı karıştırıp gidiyorum. :F

küçük gelin her zamanki gibi ambargoyu uygulamış helal ulaa :D

ATV Pazar akşamı yok olmuş reyting listesinde,kanal senelerdir bir çözüm bulamadı bu güne.

annem izliyordu bende baktım biraz,tekerlikli sandalyeden düşen aliye neoldu dizinin finalinde?
aga ondan sonrasında tatar ramazanı açtık bilmiyorum zaten orda bitmiştir :D