şu acunu bir indirse artık total ş.tepe ab bbeb ne güzel sürprizzzz....Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi oranlar alıyor.
şu acunu bir indirse artık total ş.tepe ab bbeb ne güzel sürprizzzz....Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi oranlar alıyor.
kıskançlığın bukadarı artık diziyi kötüleme adamlar emek veriyor ve kul hakkına giriyorsun!!! YAZIK ÇOK YAZIK!cumartesi boşluk günüdür
acunun aynı numaralırı yıllardır izleniyor
akasya durağı ziveye çıktı
lale devri saftirik toprak ın aşkı 2 sene zirveyde ya d ayakın gitti
şimdi şefkat tepe diğer günlerden herhangi kaliteli bir iş gels ehepsi çöker
yorumlarınıza aynen katılıyorum efendim....cumartesi boşluk günüdür
cumartesi boşluk günüdür
kıskançlığın bukadarı artık diziyi kötüleme adamlar emek veriyor ve kul hakkına giriyorsun!!! YAZIK ÇOK YAZIK!
Sanada Yarın Görüşürüzherkese iyi geceler.....tümyapım ve yapımcılara başarılar...
haklısın emre şu anda en kalitelisi zaten şefkat tepe nede olsa onca yapım c.tesi günene geldi ama hepsi fos çıktı ama şefkat tepe her geçen bölüm izleyicisini arttırdı
ee biz onlara lafmı ediyoz?kul hakkı yiyenler belli şefkat tepeden kat ve kat emek harcanan dizlere onca apralara rağmen dizileri bitirmye çalışıyorlar
ee biz onlara lafmı ediyoz?
haklısın zirvede yer alırsa tam kalitesiz olduğu açığa çıkacak yükselsin ki zirveye gelsin
yanılıyorsun ben dizileri kötülemem!evet ama bir vadici değilim ki şimdi cumartesi konusuna başka konudan mesaj yükleyeyim istersen reyting sonuçları bölümüe gir incele
evet ben değilim bu stv dizilerini kalitesiz bulan haklısınsen bu sözlerinle kendini avutursun emre türkiyede bi sen değilsin