aynen çok güldürdü beniAynen doktoru vadiye almak lazım süper
anladım sen laf dalaşı istiyon...ruslarla aram tabiiiki iyi...sonuçta baltacının torunlarıyız....
toplu bir gösteri oldu yani iyi ....haftaya heyecanlı başlangıç olur o zaman güzel....Şahin Bayıldı, kızı şahini ve doktor,celil serdarı beraber gösterdiler bitti
evettoplu bir gösteri oldu yani iyi ....haftaya heyecanlı başlangıç olur o zaman güzel....
yaptığı ile girmeyeli arasına rusça terim yerleştirmişin birşey okuyamıyorum ...zaten okuyabilsemde birşey anlamayacağım....ama bütün olarak alırsak baltacı ile katrinanın hatıralarına girmeyelim demeye getirdin herhalde...o zmaan büyük atanın rus çariçesi ile yaptığı atraksiyonalra girmeyeli
şefkat tepe tns bu oranları alamıyor çnükü millet ot dizisi izlemek istemiyor
Hiç İzlemediğin İçin Olabilir Aslında Çok Heyecanlı Oluyorİda güzel değil aga ya
yok ben catherine yi kastettim inhgiltere kraliçesi onunla da sıcak teması varmış baltacınınyaptığı ile girmeyeli arasına rusça terim yerleştirmişin birşey okuyamıyorum ...zaten okuyabilsemde birşey anlamayacağım....ama bütün olarak alırsak baltacı ile katrinanın hatıralarına girmeyelim demeye getirdin herhalde...
aynenmillet ot dizisi izlemek istemiyoduda ondan mı haftalardır en çok izlenen dizi oluyo ctesi akşamları atıyosun bare usturuplu at
- - - Ekleme - - -
şefkat tepe bugün yine süperdi inş yarın 1.liği alır alamasada macunlar arasındaki farkı iyice kapatır.
millet ot dizisi izlemek istemiyoduda ondan mı haftalardır en çok izlenen dizi oluyo ctesi akşamları atıyosun bare usturuplu at
- - - Ekleme - - -
şefkat tepe bugün yine süperdi inş yarın 1.liği alır alamasada macunlar arasındaki farkı iyice kapatır.
bir zamanalr cumartesinin kralı akasya durağı olduğu için bu mesajını kaaale almamak lazıkm