15 Ağustos 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Onu da yapamaz çünkü oda çocuğun anahtar veya kartlı sistem artık ne varsa o da çocukdadır. :D

Onu da yapamaz çünkü oda çocuğun anahtar veya kartlı sistem artık ne varsa o da çocukdadır. :D
Gitsin uyusun, gelirse geri döner. Ya da gitsin kendisine yeni battaniye getirsin. Saçma. :D

Bu sene çok iddialı kanal rahat ol sen. 😉

Ama Güllerin Savaşı tehlikede bence. :(
O kadar emin olma geçen sene de çok iddialı 4 dizisi gümbür gümbür geliyor kanal d haberleri çıktı 4 dizisi de fosssssssssss bitti sonraki 6 dizisi de bitti:DYani belli olmaz bakalım Benim Adım Gültepe starımın dizisini ve KPA ı geçebilecek mi ve Yılanların Öcünü:) ve Acunu:D

O kadar emin olma geçen sene de çok iddialı 4 dizisi gümbür gümbür geliyor kanal d haberleri çıktı 4 dizisi de fosssssssssss bitti sonraki 6 dizisi de bitti:DYani belli olmaz bakalım Benim Adım Gültepe starımın dizisini ve KPA ı geçebilecek mi ve Yılanların Öcünü:) ve Acunu:D
Geçen sene Kanal D'nin Küçük Ağa ve Vadi'si yoktu kanalın bu sene o rahatlığı var. Arka Sokaklar, Arkadaşım Hoşgeldin, Yalan Dünya ve Ulan İstanbul gibi tutan yapımları da var daha ne olsun :)

Benim Adım Gültepe Çarşamba zirvede yer alacaktır her türlü. :D

Geçen sene Kanal D'nin Küçük Ağa ve Vadi'si yoktu kanalın bu sene o rahatlığı var. Arka Sokaklar, Arkadaşım Hoşgeldin, Yalan Dünya ve Ulan İstanbul gibi tutan yapımları da var daha ne olsun :)

Benim Adım Gültepe Çarşamba zirvede yer alacaktır her türlü. :D
:FŞöyle söyliyim:)
1.KVP
2.KA
3.YD
4.AH
5.AS
6.Uİ
7.AD
8.BAG
9.PK
10.UE
11.BAHD
12.BSO
13.AY
14.RH
Bu kadar dizisi var açılışlarını sen bilirsin kanal d hayranısın:D
Bu dizilerden illaki bitecek:D

:FŞöyle söyliyim:)
1.KVP
2.KA
3.YD
4.AH
5.AS
6.Uİ
7.AD
8.BAG
9.PK
10.UE
11.BAHD
12.BSO
13.AY
14.RH
Bu kadar dizisi var açılışlarını sen bilirsin kanal d hayranısın:D
Bu dizilerden illaki bitecek:D
Nasip kısmet artık. :A

Benim canım Kanal D'm işini bilir. :F :F

Oyun mu bu sabaha kadar sürer o yatağa diğer şezlonga sonra yataktaki şezlonga şezlongdaki yataşa ohooo. :D Tek kişilik oda olduğu için 2 tane battaniye olmaz nerden bulsun. :D
Otellerde hep ilave battaniye bulunur. :D

1 kere yapsaydı eğer takip etseydi bırakırdı ki oğlanın takip edeceği yok. :D Ayrıca battaniye olmasa bile oda sıcak, yazın 40 derecede odada üşüyecek hali yok ya. Onu geçtim üzerine battaniye yerine başka bir şey de örte bilir. :D

Otellerde hep ilave battaniye bulunur. :D

1 kere yapsaydı eğer takip etseydi bırakırdı ki oğlanın takip edeceği yok. :D Ayrıca battaniye olmasa bile oda sıcak, yazın 40 derecede odada üşüyecek hali yok ya. Onu geçtim üzerine battaniye yerine başka bir şey de örte bilir. :D
Ya kardeşim adamlar romantik bi şey yaşamak istemiştir belki ne kurcalıyorsun daha. :D

Saçma senaryo, o zaman kız trip atmasın ben senle kalmıyorum diye. :D

Ayrıca yabancı dizi izleyen birisi Kiraz Mevsimine nasıl bağlanır o da ayrı mevzu. :D
Bağlanmak değil hakkını vermek yaz dizilerinde bu oranları almak başarıdır kaldı ki sosyal medyada da takipçisi baya var. :)

Kız trip atmasın diyorsun ama sevgililerini bi düşün trip atmayanları var mıydı ? :D