Son sezonda kac bolum oynadi oya medcezirle ayni anda oynayamayacagina goreson sezonda
Son sezonda kac bolum oynadi oya medcezirle ayni anda oynayamayacagina goreson sezonda
Kanal d siftahı açtı hadi hayırlısı bakalım geçen seneki rekorunu geçecek mi?Dizinin transferinin gereksiz olduğunu ve tutmayacağını çok önceden yazmıştım zaten.
Ağustos sonunda yayından kalkacağı için sıkıntı değil reytingleri.
Gitsin uyusun, gelirse geri döner. Ya da gitsin kendisine yeni battaniye getirsin. Saçma.Onu da yapamaz çünkü oda çocuğun anahtar veya kartlı sistem artık ne varsa o da çocukdadır.
Onu da yapamaz çünkü oda çocuğun anahtar veya kartlı sistem artık ne varsa o da çocukdadır.
Bu sene çok iddialı kanal rahat ol sen. 😉Kanal d siftahı açtı hadi hayırlısı bakalım geçen seneki rekorunu geçecek mi?
O kadar emin olma geçen sene de çok iddialı 4 dizisi gümbür gümbür geliyor kanal d haberleri çıktı 4 dizisi de fosssssssssss bitti sonraki 6 dizisi de bittiYani belli olmaz bakalım Benim Adım Gültepe starımın dizisini ve KPA ı geçebilecek mi ve Yılanların Öcünü ve AcunuBu sene çok iddialı kanal rahat ol sen. 😉
Ama Güllerin Savaşı tehlikede bence.
Geçen sene Kanal D'nin Küçük Ağa ve Vadi'si yoktu kanalın bu sene o rahatlığı var. Arka Sokaklar, Arkadaşım Hoşgeldin, Yalan Dünya ve Ulan İstanbul gibi tutan yapımları da var daha ne olsunO kadar emin olma geçen sene de çok iddialı 4 dizisi gümbür gümbür geliyor kanal d haberleri çıktı 4 dizisi de fosssssssssss bitti sonraki 6 dizisi de bittiYani belli olmaz bakalım Benim Adım Gültepe starımın dizisini ve KPA ı geçebilecek mi ve Yılanların Öcünü ve Acunu
Şöyle söyliyimGeçen sene Kanal D'nin Küçük Ağa ve Vadi'si yoktu kanalın bu sene o rahatlığı var. Arka Sokaklar, Arkadaşım Hoşgeldin, Yalan Dünya ve Ulan İstanbul gibi tutan yapımları da var daha ne olsun
Benim Adım Gültepe Çarşamba zirvede yer alacaktır her türlü.
Nasip kısmet artık.Şöyle söyliyim
1.KVP
2.KA
3.YD
4.AH
5.AS
6.Uİ
7.AD
8.BAG
9.PK
10.UE
11.BAHD
12.BSO
13.AY
14.RH
Bu kadar dizisi var açılışlarını sen bilirsin kanal d hayranısın
Bu dizilerden illaki bitecek
my e oynadıktan sonra mecezire geçtiSon sezonda kac bolum oynadi oya medcezirle ayni anda oynayamayacagina gore
Vampir sirlari 10. Bolumu okusana melunmy e oynadıktan sonra mecezire geçti
Oyun mu bu sabaha kadar sürer o yatağa diğer şezlonga sonra yataktaki şezlonga şezlongdaki yataşa ohooo. Tek kişilik oda olduğu için 2 tane battaniye olmaz nerden bulsun.Gitsin uyusun, gelirse geri döner. Ya da gitsin kendisine yeni battaniye getirsin. Saçma.
Otellerde hep ilave battaniye bulunur.Oyun mu bu sabaha kadar sürer o yatağa diğer şezlonga sonra yataktaki şezlonga şezlongdaki yataşa ohooo. Tek kişilik oda olduğu için 2 tane battaniye olmaz nerden bulsun.
Ya kardeşim adamlar romantik bi şey yaşamak istemiştir belki ne kurcalıyorsun daha.Otellerde hep ilave battaniye bulunur.
1 kere yapsaydı eğer takip etseydi bırakırdı ki oğlanın takip edeceği yok. Ayrıca battaniye olmasa bile oda sıcak, yazın 40 derecede odada üşüyecek hali yok ya. Onu geçtim üzerine battaniye yerine başka bir şey de örte bilir.
Saçma senaryo, o zaman kız trip atmasın ben senle kalmıyorum diye.Ya kardeşim adamlar romantik bi şey yaşamak istemiştir belki ne kurcalıyorsun daha.
Bağlanmak değil hakkını vermek yaz dizilerinde bu oranları almak başarıdır kaldı ki sosyal medyada da takipçisi baya var.Saçma senaryo, o zaman kız trip atmasın ben senle kalmıyorum diye.
Ayrıca yabancı dizi izleyen birisi Kiraz Mevsimine nasıl bağlanır o da ayrı mevzu.
İyide sevgili değiller daha.Bağlanmak değil hakkını vermek yaz dizilerinde bu oranları almak başarıdır kaldı ki sosyal medyada da takipçisi baya var.
Kız trip atmasın diyorsun ama sevgililerini bi düşün trip atmayanları var mıydı ?
Sen diziyi izlemiyorsun ondan sana öyle gelmiş.İyide sevgili değiller daha.
figüranlar tutturupta meryem tutturamaz ise ne gülerim ama1. ve3. dde my nin figuranları başrolde nanik sana
hayal kurmayalımfigüranlar tutturupta meryem tutturamaz ise ne gülerim ama